LittleMy Napisano 2 Kwiecień 2012 Share Napisano 2 Kwiecień 2012 (edytowane) FINAŁ: -------------------------------------------------------------------------------------- Obsesyjny podglądacz : ) Edytowane 8 Kwiecień 2012 przez LittleMy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 2 Kwiecień 2012 Share Napisano 2 Kwiecień 2012 Ciekawy pomysł. Nie wiem czemu, ale szkic od razu przywiódł mi na myśl prace forumowego kolegi nao :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gnacik Napisano 2 Kwiecień 2012 Share Napisano 2 Kwiecień 2012 Od siebie zaproponowałbym jedynie inny kadr, taki zza pleców, a w tle widać okno obsesji naszego głównego bohatera. No i koniecznie nie zapomnij o latarence. "Bajka o pałacyku i latarence." Pała CYK ! i lata ręka. Oczywiście nie rysuj tego zbyt dokładnie (no chyba, że masz dobrą refke pod ręką), w każdym bądź razie w ten sposób, aby wszyscy wiedzieli o co chodzi :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LittleMy Napisano 3 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2012 wstępne kolory RaVirr:aż tak dobrze to to nie wygląda : ) gnacik: dzięki za sugestie, latarenka pewnie się znajdzie - ale kadru nie zmienię : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
birdbat Napisano 6 Kwiecień 2012 Share Napisano 6 Kwiecień 2012 Coś mało prac płci pięknej w tym konkursie :) Fajny pomysł i styl! Czekam z niecierpliwością na finala :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 6 Kwiecień 2012 Share Napisano 6 Kwiecień 2012 fajne, przy takiej konstrukcji teleskopu ciekawy jestem jakie zbliżenie daje ten instrument. jak dla mnie to nie podglądacz ale koneser :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LittleMy Napisano 8 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2012 birdbat hehe dokładnie ;) Thx thx :) FINAŁ (na tyle na ile czas pozwolił): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 10 Kwiecień 2012 Share Napisano 10 Kwiecień 2012 Moim zdaniem odbior obrazka psuje lewa czesc znajudjaca sie zaraz za sciana, gdyby pokazac ta dziewczyne w jakis inny bardziej zmyslny sposob, czujaca czyjs wzrok na swoim ramieniu zpotegowala bys wydziwek slowa obsesja w tym obrazku. Jest natomiast bardzo przyzwoicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi