LittleMy Napisano 2 Kwiecień 2012 Napisano 2 Kwiecień 2012 (edytowane) FINAŁ: -------------------------------------------------------------------------------------- Obsesyjny podglądacz : ) Edytowane 8 Kwiecień 2012 przez LittleMy
RaVirr Napisano 2 Kwiecień 2012 Napisano 2 Kwiecień 2012 Ciekawy pomysł. Nie wiem czemu, ale szkic od razu przywiódł mi na myśl prace forumowego kolegi nao :)
gnacik Napisano 2 Kwiecień 2012 Napisano 2 Kwiecień 2012 Od siebie zaproponowałbym jedynie inny kadr, taki zza pleców, a w tle widać okno obsesji naszego głównego bohatera. No i koniecznie nie zapomnij o latarence. "Bajka o pałacyku i latarence." Pała CYK ! i lata ręka. Oczywiście nie rysuj tego zbyt dokładnie (no chyba, że masz dobrą refke pod ręką), w każdym bądź razie w ten sposób, aby wszyscy wiedzieli o co chodzi :-)
LittleMy Napisano 3 Kwiecień 2012 Autor Napisano 3 Kwiecień 2012 wstępne kolory RaVirr:aż tak dobrze to to nie wygląda : ) gnacik: dzięki za sugestie, latarenka pewnie się znajdzie - ale kadru nie zmienię : D
birdbat Napisano 6 Kwiecień 2012 Napisano 6 Kwiecień 2012 Coś mało prac płci pięknej w tym konkursie :) Fajny pomysł i styl! Czekam z niecierpliwością na finala :D
Thx Napisano 6 Kwiecień 2012 Napisano 6 Kwiecień 2012 fajne, przy takiej konstrukcji teleskopu ciekawy jestem jakie zbliżenie daje ten instrument. jak dla mnie to nie podglądacz ale koneser :)
LittleMy Napisano 8 Kwiecień 2012 Autor Napisano 8 Kwiecień 2012 birdbat hehe dokładnie ;) Thx thx :) FINAŁ (na tyle na ile czas pozwolił):
ICE Napisano 10 Kwiecień 2012 Napisano 10 Kwiecień 2012 Moim zdaniem odbior obrazka psuje lewa czesc znajudjaca sie zaraz za sciana, gdyby pokazac ta dziewczyne w jakis inny bardziej zmyslny sposob, czujaca czyjs wzrok na swoim ramieniu zpotegowala bys wydziwek slowa obsesja w tym obrazku. Jest natomiast bardzo przyzwoicie.
Rekomendowane odpowiedzi