resh Napisano 2 Kwiecień 2012 Napisano 2 Kwiecień 2012 (edytowane) EDIT: Za późno sie za to zabrałem, ale lepiej późno niż wcale. Pomysł jest ale czasu niema :> Na razie takie coś, dojda jeszcze półki i zobaczymy co dalej. Bibliomania. [ATTACH=CONFIG]85622[/ATTACH] Edytowane 8 Kwiecień 2012 przez resh
ZiN Napisano 2 Kwiecień 2012 Napisano 2 Kwiecień 2012 Ha ha, bibliomania xD Rozwaliło mnie to, w końcu jakieś ciekawe pomysły powstają.
resh Napisano 8 Kwiecień 2012 Autor Napisano 8 Kwiecień 2012 Finito w pierwszym poście, idę się napić w końcu bo i tak już nic nie zmienię.
slabiak Napisano 8 Kwiecień 2012 Napisano 8 Kwiecień 2012 w kadrze super, pomysl niezły, swiatło ladne, :) dokoncz to kiedys i wstaw, bo ma super potencjal na ilustracje :)
ICE Napisano 10 Kwiecień 2012 Napisano 10 Kwiecień 2012 Gratuluje podium. Co tu duzo mowic, jestem w szoku, rozwinales sie bardzo, jeslid obrze pamietam ostatnie twoje prace to ta bije je na glowe. Tu zabraklo zdecydowanie czasu, bo widac, ze wszystko miales dokladnie przemyslane. Tak jak powiedzialem wczesniej, obsesja na wesoło!
resh Napisano 11 Kwiecień 2012 Autor Napisano 11 Kwiecień 2012 Slabiak spoko może kiedyś to dokończę, na razie brak skill'a :) Ice dzięki man, miło słyszeć, swoja drogą reaktywowałbyś swoja teczkę i sam byś coś wrzucił bo fajne rzeczy trzymasz na blogu :>
Rekomendowane odpowiedzi