Napisano 2 Kwiecień 201212 l EDIT: Za późno sie za to zabrałem, ale lepiej późno niż wcale. Pomysł jest ale czasu niema :> Na razie takie coś, dojda jeszcze półki i zobaczymy co dalej. Bibliomania. [ATTACH=CONFIG]85622[/ATTACH] Edytowane 8 Kwiecień 201212 l przez resh
Napisano 2 Kwiecień 201212 l Ha ha, bibliomania xD Rozwaliło mnie to, w końcu jakieś ciekawe pomysły powstają.
Napisano 8 Kwiecień 201212 l Autor Finito w pierwszym poście, idę się napić w końcu bo i tak już nic nie zmienię.
Napisano 8 Kwiecień 201212 l w kadrze super, pomysl niezły, swiatło ladne, :) dokoncz to kiedys i wstaw, bo ma super potencjal na ilustracje :)
Napisano 10 Kwiecień 201212 l Gratuluje podium. Co tu duzo mowic, jestem w szoku, rozwinales sie bardzo, jeslid obrze pamietam ostatnie twoje prace to ta bije je na glowe. Tu zabraklo zdecydowanie czasu, bo widac, ze wszystko miales dokladnie przemyslane. Tak jak powiedzialem wczesniej, obsesja na wesoło!
Napisano 11 Kwiecień 201212 l Autor Slabiak spoko może kiedyś to dokończę, na razie brak skill'a :) Ice dzięki man, miło słyszeć, swoja drogą reaktywowałbyś swoja teczkę i sam byś coś wrzucił bo fajne rzeczy trzymasz na blogu :>