JoseConseco Napisano 3 Kwiecień 2012 Napisano 3 Kwiecień 2012 (edytowane) EDIT: poniżej vip'y i skończony obrazek. Pozdrawiam i dzięki za oglądanie.\ Obsesja głodu / konsumpcyjny tryb życia. Jeszcze nie jestem pewien ujęcia, ani czy ludek będzie jadł ciastka czy też sam siebie i swoją duszę. Im więcej zje tym więcej traci swojego 'wnętrza'... Edytowane 7 Kwiecień 2012 przez JoseConseco
JoseConseco Napisano 4 Kwiecień 2012 Autor Napisano 4 Kwiecień 2012 Plan palety: I kilka wersji ujęć kamery, oświetlenia: Dolny lewy czy prawy?
Richard Hade Napisano 5 Kwiecień 2012 Napisano 5 Kwiecień 2012 Spoko się zapowiada :). Jak dla mnie to dolny lewy, bardziej dramatyczny jest i daje możliwości większe zabawy światłem :)
JoseConseco Napisano 6 Kwiecień 2012 Autor Napisano 6 Kwiecień 2012 (edytowane) Tak więc wybrałem lewy dolny. Nie wiem czy się wyrobię ale tak to ma wyglądać. [ATTACH=CONFIG]85572[/ATTACH] Edytowane 7 Kwiecień 2012 przez JoseConseco
Richard Hade Napisano 7 Kwiecień 2012 Napisano 7 Kwiecień 2012 No okej, wybrałeś lewy dolny, ale dodałeś kolejne światło i zmieniłeś historię. Poprzednia była bardziej nastrojowa, niedopowiedziana, dawała do myślenia. Tutaj jest prosto w oczy i praca krzyczy. De gustibus...
Rekomendowane odpowiedzi