Napisano 21 Lipiec 200420 l Czesc w sumie to prace zostaly zakonczone dawno temu, ale teraz dopiero mam chwile czasu... wiec pod adresem http://www.hip-hop.pl/teledyski/projector.php?id=1084096155 mozna sciagnac kilp "Duze Pe" Czekam na wasze opinie:) pozdrawiam
Napisano 21 Lipiec 200420 l Swietny teledysk i fajna piosenka! naprawde swietnie zrobiony i ciekawy do tego:) POzatym mam pyatnko jak sie to robi zeby nagrac kogos bez tla? tak jak wy to zrobiliscie i nalozyliscie (prawdopodobnie) ich na anim video? na jakims specjalnym programie do post produkcji czy trzeba nagrac kogos na jakims specjalnym tle? Pozdrawiam i gratuluje teledysku:D
Napisano 21 Lipiec 200420 l lol Pan Duże P , macha tu tyle rękami co ja całe życie wymachałem ..... co do teledysku jest dość cool Piotr - jak się domyślam to było robione na blue lub green boxie
Napisano 21 Lipiec 200420 l Wypasione, nielubie raczej Hip-Hopu, ale tu... no no, przytrzymalo mnie, super teledysk, moze troszke za duzo sie dzieje... ale widac taki Hip-Hop ;) szczere gratulacje... P.S. jest gdzies jakas lepsza wersje tego czegos??
Napisano 22 Lipiec 200420 l Autor czesc, Material byl nakrecony na green boxie, calosc byla skladana w Adobe After Effects. Lepsza wersjia..hmm to juz chyba tylko w TV (viva, mtv polska i inne stacje muzyczne) pozdrawiam
Napisano 23 Lipiec 200420 l Piotr - Green Box polega na nagrywaniu postaci na jednolitym zielonym tle , później wystarczy wrzucić do programu do obróbki wideo a on wytnie zielone tło i zostanie sam nagrywany objekt , tu masz dobry przykład koleś jest sam a za nim komputerowe tło... wpisz w google blue box to się dowiesz coś więcej