Tyciek Napisano 7 Kwiecień 2012 Napisano 7 Kwiecień 2012 (edytowane) No i finał: [ATTACH=CONFIG]85607[/ATTACH] Siemanko! Spróbuję coś zmalować - tyle na ile czas pozwoli :) W stylu: "już jestem kochany złomku to cię troszkę doczyszczę boś się ubrudził pod moją nieobecność". Edytowane 8 Kwiecień 2012 przez Tyciek
Tyciek Napisano 8 Kwiecień 2012 Autor Napisano 8 Kwiecień 2012 Cały czas walczę : D ehh szkoda tylko że skilla brakuje :(
Tyciek Napisano 8 Kwiecień 2012 Autor Napisano 8 Kwiecień 2012 No i oto jest kochany motocykl mojego sąsiada który uwielbiał swego czasu mieć pewnego rodzaju obsesję na jego punkcie. Aż strach się bać co robił z nim w swoim garażu ;)
Swirastlynn Napisano 9 Kwiecień 2012 Napisano 9 Kwiecień 2012 Oświetlenie tworzy fajny, garażowy klimat. Szczególnie motyw jednej działającej żarówki na środku garażu. :-) "Sąsiad" 2 posty wyżej bardziej mi pasował. Ogólnie Spoko.
ICE Napisano 10 Kwiecień 2012 Napisano 10 Kwiecień 2012 (edytowane) Szkoda, ze zabraklo w tej opowiesci kilku elementow, ktore pomogly by lepiej sprzedac owa pasje/obsesje na punkcie ulubionego motoru. Np. Kobiety odtraconej na rzecz ukochanej maszyny etc. Warto zawsze glebiej przeanalizowac prace, i zadawac sobie mase pytaan, po co dlaczego? w jakis posob ukazac to, tamto. Edytowane 10 Kwiecień 2012 przez ICE
Tyciek Napisano 10 Kwiecień 2012 Autor Napisano 10 Kwiecień 2012 A no widzisz na to nie wpadłem, to jest moja pierwsza taka bardziej skomplikowana praca - w ogóle brakuje mi skillsów. Myślę że założę za niedługo teczkę forumową i może mi ktoś pomoże w moich poczynaniach z cyfrowym malowaniem :) Dzięki za komentarze!
Richard Hade Napisano 10 Kwiecień 2012 Napisano 10 Kwiecień 2012 Zakładaj teczke i pokazuj co tam masz :). Nic nie zastąpi ciężkiej pracy i otwartości na konstruktywną krytykę. Pracka pod względem pomysłu bardzo fajna, to co ICE mówi dodatkowo by ją rozwinęła. Technicznie też nie jest źle, widać że całkiem dobrze operujesz światłem, a światło to podstawa ;). Osobiście trochę bardziej pod względem klimatu podobała mi się wersja z postu #5.
Tyciek Napisano 10 Kwiecień 2012 Autor Napisano 10 Kwiecień 2012 Miło mi :) Spokojnie może jeszcze w tym tygodniu założę tekę to będziecie mogli po mnie jechać
ICE Napisano 10 Kwiecień 2012 Napisano 10 Kwiecień 2012 Pozytywne myslenie i dobre nastawienie, do tego ciezka praca i dorobine szczescia i masz murowany sukces, zycze wiec powodzenia! :)
Rekomendowane odpowiedzi