Tyciek Napisano 7 Kwiecień 2012 Share Napisano 7 Kwiecień 2012 (edytowane) No i finał: [ATTACH=CONFIG]85607[/ATTACH] Siemanko! Spróbuję coś zmalować - tyle na ile czas pozwoli :) W stylu: "już jestem kochany złomku to cię troszkę doczyszczę boś się ubrudził pod moją nieobecność". Edytowane 8 Kwiecień 2012 przez Tyciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyciek Napisano 7 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2012 Kolejny up :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyciek Napisano 8 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyciek Napisano 8 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2012 Cały czas walczę : D ehh szkoda tylko że skilla brakuje :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyciek Napisano 8 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2012 No i oto jest kochany motocykl mojego sąsiada który uwielbiał swego czasu mieć pewnego rodzaju obsesję na jego punkcie. Aż strach się bać co robił z nim w swoim garażu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirastlynn Napisano 9 Kwiecień 2012 Share Napisano 9 Kwiecień 2012 Oświetlenie tworzy fajny, garażowy klimat. Szczególnie motyw jednej działającej żarówki na środku garażu. :-) "Sąsiad" 2 posty wyżej bardziej mi pasował. Ogólnie Spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 10 Kwiecień 2012 Share Napisano 10 Kwiecień 2012 (edytowane) Szkoda, ze zabraklo w tej opowiesci kilku elementow, ktore pomogly by lepiej sprzedac owa pasje/obsesje na punkcie ulubionego motoru. Np. Kobiety odtraconej na rzecz ukochanej maszyny etc. Warto zawsze glebiej przeanalizowac prace, i zadawac sobie mase pytaan, po co dlaczego? w jakis posob ukazac to, tamto. Edytowane 10 Kwiecień 2012 przez ICE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyciek Napisano 10 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2012 A no widzisz na to nie wpadłem, to jest moja pierwsza taka bardziej skomplikowana praca - w ogóle brakuje mi skillsów. Myślę że założę za niedługo teczkę forumową i może mi ktoś pomoże w moich poczynaniach z cyfrowym malowaniem :) Dzięki za komentarze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Richard Hade Napisano 10 Kwiecień 2012 Share Napisano 10 Kwiecień 2012 Zakładaj teczke i pokazuj co tam masz :). Nic nie zastąpi ciężkiej pracy i otwartości na konstruktywną krytykę. Pracka pod względem pomysłu bardzo fajna, to co ICE mówi dodatkowo by ją rozwinęła. Technicznie też nie jest źle, widać że całkiem dobrze operujesz światłem, a światło to podstawa ;). Osobiście trochę bardziej pod względem klimatu podobała mi się wersja z postu #5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyciek Napisano 10 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2012 Miło mi :) Spokojnie może jeszcze w tym tygodniu założę tekę to będziecie mogli po mnie jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 10 Kwiecień 2012 Share Napisano 10 Kwiecień 2012 Pozytywne myslenie i dobre nastawienie, do tego ciezka praca i dorobine szczescia i masz murowany sukces, zycze wiec powodzenia! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi