Koszulkowiec Napisano 16 Kwiecień 2012 Share Napisano 16 Kwiecień 2012 Witam Bawię się z kolejną scenką. Tym razem sypialnia ... sam projekt nie jest mój. Przeglądałem katalog jednego z producentów mebli i wpadła mi w oko. Niestety nie posiadam "refki" żeby pokazać jak wyglądał oryginał. Scena oczywiście nie skończona, brakuje kilku drobiazgów jak również kilka poprawek. Czekam na wasze zdanie, sugestie itp :) pozdrawiam :) [ATTACH=CONFIG]85769[/ATTACH] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MRmike Napisano 16 Kwiecień 2012 Share Napisano 16 Kwiecień 2012 Calkiem ok TYLKO :) -widok za oknem nie pasuje (za bardzo nasycony) i jakis rozciagniety -kadr wg mnie nie powinen byc tak uciety z lewej strony (czuje sie troche przytloczony) -wpuscilbym troszke wiecej swiatla bo troszke ponuro -zastosuje camera correction bo sie troszke krzywi wszystko -ten niebieski to koniecznosc? -kazdy mowi (ja tam ws umie nie wiem, wiec moze ktos inny sie jeszcze wypowie)ze panele kladzie sie w strone okna wiec moze obroc - i czy te odbicia na drewnie maja byc takie mocne ? Tyle ode mnie :) PzD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturskoczek Napisano 16 Kwiecień 2012 Share Napisano 16 Kwiecień 2012 po kolei :) - dywan trzeba poprawić - poduszki zbyt gładkie - widok za oknem zdesaturować, przepalić - firanki wymagają jeszcze dopracowania - materiał drewna na komodzie się rozjezdza - ładnie pomarszczona narzuta ale materiał by się na niej przydał. Pozdraiwam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi