Alcina Napisano 18 Kwiecień 2012 Napisano 18 Kwiecień 2012 (edytowane) Witam, Przeglądam Forum od dłuższego czasu. Będąc pod wrażeniem wielu wspaniałych prac w końcu sama zaczęłam bawić się dp. Wszelkie uwagi i krytyka będą pomocne i mile widziane. Edytowane 5 Czerwiec 2012 przez Alcina
Alcina Napisano 18 Kwiecień 2012 Autor Napisano 18 Kwiecień 2012 Brakujące załączniki do pierwszego postu. Portrety z ref. (blondynka-http://amethystdreams1987.deviantart.com/gallery/?offset=144#/d2wm044). Praca b&w niedokończa. Miała być na TSP "Steampunk ", ale nie wyrobiłam się w 1,5h. 1
Lacedemon Napisano 18 Kwiecień 2012 Napisano 18 Kwiecień 2012 Witaj, Prace robią wrażenie i rokują. Podoba mi się kadr organistki i te chłody na twarzy rudej kobiety (mądrze kładzione ). Sądzę jednak, że na ich podstawie można ci robić korektę nazbyt długo, nie mając pewności, co dalej. Posiadasz może jakieś prace na papierze? Uda nam się przeskoczyć wiele zbędnych rozmów.
Alcina Napisano 19 Kwiecień 2012 Autor Napisano 19 Kwiecień 2012 Bardzo dziękuję za miły i motywujący komentarz. Informacja o tym co się w moich pracach podoba jest już dla mnie cenną wskazówką. Obecnie posługuje się wyłącznie tabletem. Kiedyś miałam trochę do czynienia z tradycyjnymi technikami. Nawet jeśli by udało mi się znaleźć stare prace, to nie ma sensu ich teraz pokazywać. Postaram się zrobić coś nowego.
Alcina Napisano 3 Czerwiec 2012 Autor Napisano 3 Czerwiec 2012 Trochę ćwiczeń z koloru. Widoczki z własnych refek, stół z natury a postać (ok. 10min.) z filmu.
Rekomendowane odpowiedzi