mkm Napisano 24 Lipiec 2004 Napisano 24 Lipiec 2004 Tworzony od 1997 myszką przy pomocy Painta, jedynie skóra w Corelu 7. Jak widać trochę zwlekam z jego dokończeniem :)
Marcin Napisano 24 Lipiec 2004 Napisano 24 Lipiec 2004 Praca jak na painta bardzo ladna :D fajna krecha .... Tablet ? czy wysiłki Mychą ?:P A i regulamin przeczytaj bo zle temat nazwales a pozatym do prac 2D jest inny dział ale jak chcesz to konczyc to ja jush nie wiem ..... zmien temat albo modernator cie pomeczy :D
KLICEK Napisano 24 Lipiec 2004 Napisano 24 Lipiec 2004 marcin czytaj ze zrozumieniem tekstu w jego poscie wsyzstko pisze ...
rdo Napisano 24 Lipiec 2004 Napisano 24 Lipiec 2004 o jezuu... mocny jesteś..... żeby takimi narzędziami takie cuda wyczarować.......
scor Napisano 24 Lipiec 2004 Napisano 24 Lipiec 2004 Jak na painta to calkiem fajnie Ci to wyszlo :) Wez go jeszcze dokoncz bo jestem ciekawy co z tego wyjdzie...
rowr Napisano 24 Lipiec 2004 Napisano 24 Lipiec 2004 Hehe pracka zrobila na mnie ogromne wrazenie nie ze fajnie wyglada tylko ze taki fajny obrazek w paincie :D ty to masz chlopie nerwy zestali :)
rdo Napisano 25 Lipiec 2004 Napisano 25 Lipiec 2004 sama dobra mycha nnie wystarczy...... to trzeba mieć na prawdę nerwy ze stali i talent........
Rekomendowane odpowiedzi