oczymufasy Napisano 19 Maj 2012 Share Napisano 19 Maj 2012 Witam, męcze sie już nad tym 2 godziny i nie mogę znaleźć rozwiązania. Chodzi o to, że zrobiłem dym (SuperSpray).. Wszystko pięknie wygląda, jest jednak jedna "mała" wada. Dym STRASZNIE szybko unosi sie ku górze. Próbowałem chyba wszystkich opcji, nic z tego. Wiatr również obniżyłem do najmniejszych wartości, dalej to samo.. prędkość w ogóle sie nie zmniejsza. Ktoś jakiś pomysł? Dzięki z góry za podpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nameless02 Napisano 19 Maj 2012 Share Napisano 19 Maj 2012 Jest w SuperSpray opcja Speed (w zakładce Particle Generation -> Particle Motion). Wystarczy ją zmniejszyć i wydłużyć Life, żeby cząsteczki nie zniknęły za szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oczymufasy Napisano 19 Maj 2012 Autor Share Napisano 19 Maj 2012 to nic zupełnie nie daje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi