Nick126 Napisano 23 Maj 2012 Napisano 23 Maj 2012 Witam, chciałbym Was prosić o doradzenie co zrobić by uzyskać efekt podobny do renderów z pierwszych stron http://issuu.com/iver1290/docs/portfolio_grad_ap_addition_final6 Zacząłem coś w Artlantisie bo nie mam za dużo czasu na zgłębianie w inne programy /sesja/. Tego dopiero dziś zainstalowałem więc zbyt wiele nie umiem. Póki co klikam co popadnie i patrzę jak to wygląda, model mam z ArchiCada. Jeżeli ktoś wie jakie kroki poczynić by uzyskać podobne efekty do wyżej wymienionych to proszę o doradzenie :) Będę próbował dalej w Artlantisie i na koniec w PS, może ktoś do tego czasu podsunie pomysły.
Nick126 Napisano 25 Maj 2012 Autor Napisano 25 Maj 2012 Ok, zrobiłem coś i jestem zadowolony z efektu. Porównując do prac na forum nie mam się czym chwalić, ale wrzucam by dostać jakieś rady co zrobić by było lepiej.
olaf Napisano 25 Maj 2012 Napisano 25 Maj 2012 podbij troche czerń, by wszystko tak nie gasło bedzie wizualnie przyjemniejsze.
Nick126 Napisano 30 Maj 2012 Autor Napisano 30 Maj 2012 Prosiłbym o skomentowanie i doradzenie co poprawić w planszy.
Rekomendowane odpowiedzi