Napisano 27 Lipiec 200420 l Witam wszystkich miłośników 3DS Max'a. Od niedawna zacząłem się bawić tym programikiem i oto moje ostatnie wypociny. Staram się zrobić głowe (moja pierwsza pruba stworzenia głowy) potwora. Nie mam kompletnego doświadczenia w tym więć prosze abyście oglądnęli moją prace i ocenili ją. Co zrobiłem dobrze a co źle. Co powinienem doddać co zmienić, czego brakuje. Nie zrobiłem jeszcze ucha oraz owłosienia (broda, baki, włoski wokół zkostnienia). Puki co nie będe się bawił w teksturowanie ponieważ nie mam zielonego pojęcia o tym.
Napisano 27 Lipiec 200420 l Autor Oto moja praca. Screany są w dużej rozdzielczości więc mam nadzieje że wszystko będziecie dobrze widzieć i będziecie mogli mi udzielić kilka kształcących rad odnośnie tworzenia ludzkich twarzy. Miłego oglądania
Napisano 27 Lipiec 200420 l po pierwsze - wyrzuc te ohydne napisy co do glowy - usta moze troche zbyt szerokie i zbyt malo wypukle na tym 'kolcu' z tylu glowy cos sie chrzani - tak to przynajmniej wyglada nos tez chyba troche zbyt plaski tak ogolnie to spox - beda z ciebie ludzie aha - i cos jeszcze mi z szyja nie pasuje - ale nie wiem dokladnie co bo niebardzo widac pozdrawiam
Napisano 29 Lipiec 200420 l Autor To prawda że nos jest zabardzo spłaszczony. Postaram się to poprawić, i coś zrobić z tymi ustami. Nie miałem ostatnio zbyt wiele czasu aby wprowadzić zmiany i puki co ozdobiłem troche jedną część zrogowacenia. Pozostałe też częściowo zamierzam ozdobić ale już bardzo łagodnie. Dzięki za komentarze.
Napisano 29 Lipiec 200420 l 1. nie musisz dawac opisow 2. nie musisz sie podpisywac, chyba ze boisz sie ze Ci ktos ukradnie projekt :P
Napisano 8 Sierpień 200420 l jak na potwora moim zdaniem za bardzo ludzki...trochę wygląda jakby człowiek miał na głowie jakąś czapkę, mógłbyś mu zrobić chociaż jakieś coś :P, tzn. poprostu bardziej monstrualne rysy twarzy
Napisano 8 Sierpień 200420 l ajajaj... szkoda ze nie pokazujesz side view... bo ten chyba wszystko psuje... ja proponuje lekko uwypuklic nos[tez jest troche szeroki] i co za tym idzie cala mordke[zreszta wspominano o tym wczesniej]. ogolnie, to malo ma demonicznych rysow ;).