Milmar Napisano 27 Lipiec 2004 Share Napisano 27 Lipiec 2004 Witam wszystkich miłośników 3DS Max'a. Od niedawna zacząłem się bawić tym programikiem i oto moje ostatnie wypociny. Staram się zrobić głowe (moja pierwsza pruba stworzenia głowy) potwora. Nie mam kompletnego doświadczenia w tym więć prosze abyście oglądnęli moją prace i ocenili ją. Co zrobiłem dobrze a co źle. Co powinienem doddać co zmienić, czego brakuje. Nie zrobiłem jeszcze ucha oraz owłosienia (broda, baki, włoski wokół zkostnienia). Puki co nie będe się bawił w teksturowanie ponieważ nie mam zielonego pojęcia o tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milmar Napisano 27 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2004 Oto moja praca. Screany są w dużej rozdzielczości więc mam nadzieje że wszystko będziecie dobrze widzieć i będziecie mogli mi udzielić kilka kształcących rad odnośnie tworzenia ludzkich twarzy. Miłego oglądania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 27 Lipiec 2004 Share Napisano 27 Lipiec 2004 po pierwsze - wyrzuc te ohydne napisy co do glowy - usta moze troche zbyt szerokie i zbyt malo wypukle na tym 'kolcu' z tylu glowy cos sie chrzani - tak to przynajmniej wyglada nos tez chyba troche zbyt plaski tak ogolnie to spox - beda z ciebie ludzie aha - i cos jeszcze mi z szyja nie pasuje - ale nie wiem dokladnie co bo niebardzo widac pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 27 Lipiec 2004 Share Napisano 27 Lipiec 2004 Tak jakby dostał w pape żelazkie - trochę za płaski przód :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milmar Napisano 29 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2004 To prawda że nos jest zabardzo spłaszczony. Postaram się to poprawić, i coś zrobić z tymi ustami. Nie miałem ostatnio zbyt wiele czasu aby wprowadzić zmiany i puki co ozdobiłem troche jedną część zrogowacenia. Pozostałe też częściowo zamierzam ozdobić ale już bardzo łagodnie. Dzięki za komentarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 29 Lipiec 2004 Share Napisano 29 Lipiec 2004 1. nie musisz dawac opisow 2. nie musisz sie podpisywac, chyba ze boisz sie ze Ci ktos ukradnie projekt :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gekonum Napisano 8 Sierpień 2004 Share Napisano 8 Sierpień 2004 jak na potwora moim zdaniem za bardzo ludzki...trochę wygląda jakby człowiek miał na głowie jakąś czapkę, mógłbyś mu zrobić chociaż jakieś coś :P, tzn. poprostu bardziej monstrualne rysy twarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 8 Sierpień 2004 Share Napisano 8 Sierpień 2004 ajajaj... szkoda ze nie pokazujesz side view... bo ten chyba wszystko psuje... ja proponuje lekko uwypuklic nos[tez jest troche szeroki] i co za tym idzie cala mordke[zreszta wspominano o tym wczesniej]. ogolnie, to malo ma demonicznych rysow ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi