Dav Napisano 5 Czerwiec 2012 Napisano 5 Czerwiec 2012 Trzy konferencje za nami, dwie przed. Oto pierwsze, krótkie podsumowanie tego co się dziś na targach działo. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2416
FF Napisano 5 Czerwiec 2012 Napisano 5 Czerwiec 2012 "Nowe gry spod znaku Call of Duty rosną jak grzyby po deszczu. Na konferencji zaprezentowano gameplay z Black Ops 2." Rosną tak samo jak zawsze czyli co roku w listopadzie wychodzi nowa.
Mortom Napisano 6 Czerwiec 2012 Napisano 6 Czerwiec 2012 E3 a ci gadają, że będzie można sobie oglądać nickelodeon... wow jak bym nie miał satelitki to może by mnie to ucieszyło. Ascend: New Gods - śmierdzi God of War'em Xbox SmartGlass - sterowanie x-box'em za pomocą smartfona... wow widocznie pad jest zbyt skomplikowany, tyle tam tych wszystkich przycisków, nie wiadomo który przycisnąć. Matter - może się mylę ale wygląda jak Portal Tomb Rider - chyba jestem zboczony ale ta młoda dama mi się podoba :) no giant boobs - tylko na plus :) Call of Duty BO2 - po Call of Duty: Modern Warfare już mi sie znudziło... jakieś takie miałkie South Park: The Stick of Truth - rodzynek, chyba kupie :) Halo 4 - no to może być fajne :) Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi