Piotr Dobosz Napisano 28 Lipiec 2004 Napisano 28 Lipiec 2004 Mam takie glupie pyatnie mam te przykladowe poostacie w maxsie w katalogu complete ale mam z tym ogormny problem ANimacja postaci to musi byc wspanaila i interesujaca rzecz ale niestety nic nie potrafie z trym zrobic w helpie nie ma sensu szukac (choc szukalem) poniewaz to jest zbyt obszerny temat:( skad sie nauczyc od samego pocztaku czegos o ruchu postaci chdozeniu itd bo jak otworzylem te postacie mysalem ze to dziala podobnie do character studio ze mozna z gory ustalic sobie ruch taki jak chodzenia ale myslilem sie:( skad mozna zaczac sie uczyc? jakich nazw trzeba szukac zeby znalezc jakies tutoriale itd prosze jesli mozecie to pomuzcie serdecznie pozdrawiam
Bilay Napisano 28 Lipiec 2004 Napisano 28 Lipiec 2004 Lynda character animation video-tutorial pomoże ci ogarnąć podstawy animacji postaci - Polecam
kx Napisano 28 Lipiec 2004 Napisano 28 Lipiec 2004 tam jest cos o tworzeniu kluczy itp? o ruchu? podaj moze namiary? jak by co u2u
Piotr Dobosz Napisano 28 Lipiec 2004 Autor Napisano 28 Lipiec 2004 dzieki bardzo:) ja znalazlem ten tutek na overnecie i sciagam:) jak sciagne to postaram Ci sie wyslac pozdrawiam serdecznie
blood_brother Napisano 28 Lipiec 2004 Napisano 28 Lipiec 2004 Wszystko jest wyjasnone na http://www.lynda.com :) Piotrze radze przestrzegac regulaminu. Chyba nie chce dostac bana :) Pozdro
Piotr Dobosz Napisano 29 Lipiec 2004 Autor Napisano 29 Lipiec 2004 nie rozumiem:( sorki:( co zrobilem zle? powarznie nie wiem:( gdybym wiedzial to bym nie zrobil:)
blood_brother Napisano 29 Lipiec 2004 Napisano 29 Lipiec 2004 Te tutki sa do kupienia. A ze zalatwiasz je w inny sposob to nikogo nie interesuje:) Tak na przyszlosc mowie:) Pozdro
Piotr Dobosz Napisano 29 Lipiec 2004 Autor Napisano 29 Lipiec 2004 sory:( nie wiedzialem powarznie bo czesto na stronach sa uymieszczane darmowe tutoriale i myslalem poprostu ze to jeden z nich:( przepraszam jesli kogos urazilem naprawde nie chialem:) Pozdrawiam i dzieki bood_brother bo powarznie nei wiedzialem
Rekomendowane odpowiedzi