Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Mam takie glupie pyatnie mam te przykladowe poostacie w maxsie w katalogu complete ale mam z tym ogormny problem ANimacja postaci to musi byc wspanaila i interesujaca rzecz ale niestety nic nie potrafie z trym zrobic w helpie nie ma sensu szukac (choc szukalem) poniewaz to jest zbyt obszerny temat:( skad sie nauczyc od samego pocztaku czegos o ruchu postaci chdozeniu itd bo jak otworzylem te postacie mysalem ze to dziala podobnie do character studio ze mozna z gory ustalic sobie ruch taki jak chodzenia ale myslilem sie:( skad mozna zaczac sie uczyc? jakich nazw trzeba szukac zeby znalezc jakies tutoriale itd prosze jesli mozecie to pomuzcie serdecznie pozdrawiam

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Lynda character animation video-tutorial pomoże ci ogarnąć podstawy animacji postaci - Polecam

Napisano

tam jest cos o tworzeniu kluczy itp? o ruchu? podaj moze namiary? jak by co u2u

Napisano
  • Autor

dzieki bardzo:) ja znalazlem ten tutek na overnecie i sciagam:) jak sciagne to postaram Ci sie wyslac pozdrawiam serdecznie

Napisano
  • Autor

sory:( nie wiedzialem powarznie bo czesto na stronach sa uymieszczane darmowe tutoriale i myslalem poprostu ze to jeden z nich:( przepraszam jesli kogos urazilem naprawde nie chialem:) Pozdrawiam i dzieki bood_brother bo powarznie nei wiedzialem