Gość skittles Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 (edytowane) [ATTACH=CONFIG]86557[/ATTACH] witam, chciałbym przedstawić parę moich prac do oceny, tablet i ps mam już dosyć długo ale niestety jestem leń i dopiero teraz postanowiłem się wziąć porządnie za szlifowanie mojego talentu, który podobno posiadam :D co wiem to chyba widać na tych rysunkach i czego nie wiem pewnie też :D ocene zostawiam wam Edytowane 18 Czerwiec 2012 przez skittles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Gdzieniegdzie brudno (cienie w drugim obrazku), gdzieniegdzie płasko (obrazek pierwszy), ale są też fajne momenty (podoba mi się ucho w 3 obrazku). Twarz strasznie zmutowana w okolicach nosa. Wrzucaj więcej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość skittles Napisano 18 Czerwiec 2012 Share Napisano 18 Czerwiec 2012 nowa praca, z foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość skittles Napisano 10 Lipiec 2012 Share Napisano 10 Lipiec 2012 next one ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi