Phantom Napisano 28 Lipiec 2004 Napisano 28 Lipiec 2004 witam :) udało mi się niedawno naprawić (czyt. walnąć pare razy piórkiem o blat) mojego Pentagrama i po paro miesięcznej przerwie nabazgrałem coś...jeszcze nie jestem pewien co do ostatecznej wersji skulla...bo tak czy siak ma on polecieć na texturę...wkażdym razie musze jesio poćwiczyć bo wyszedłem z wprawy :) pozdrawiam...
giorgione Napisano 30 Lipiec 2004 Napisano 30 Lipiec 2004 Ciekawe jak na obiekcie bedzie wyglądać:/ pozdr giorgione
Phantom Napisano 31 Lipiec 2004 Autor Napisano 31 Lipiec 2004 to nie ma być obiekt ale textura na flage :) dzięki Tomur :) pozdrawiam
Cpt.Obvious Napisano 31 Lipiec 2004 Napisano 31 Lipiec 2004 osobiscie napisze do adobe zeby w nowym PS usuneli burn i dodge bo ludzie sie nie oducza ;)
ciuciu Napisano 31 Lipiec 2004 Napisano 31 Lipiec 2004 Hmmm....ale jak już są te narzędzia w PS, to dlaczego ich nie używać....;) A czaszka jak najbardziej mi się podoba.
Phantom Napisano 31 Lipiec 2004 Autor Napisano 31 Lipiec 2004 hehehe...thx ciuciu...:) tiger...ciuciu ma racje :) pozatym dla Ciebie liczy się painting dla mnie efekt końcowy który mnie jak kolwiek zadawala...wbrew pozorom z poczuciem płaskości jush od dawna sie borykam...teraz jak naprawiłem tablet...popracuje nad tym :) pozdrawiam i thx za commenty :)
biglebowsky Napisano 31 Lipiec 2004 Napisano 31 Lipiec 2004 Phantom efekt koncowy ma podstawowe znaczenie i dla Tigera chyba ze on jak i ja patrzy bardziej na tlo:) Burn i Dodge sa i jak najbardziej nie ma powodu zeby ich nie urzywac, tylko jak wszystkiego z rozsadkiem, gdybys rozjasnial, przyciemnial pedzlem mial bys pelna kontrole nad kolorem i praca miala by szanse byc ciekawsza. btw. ostatnio P. Lipka cosik calkiem zgrabnego napisal o pracy na jednolitym nudnym czarnym tle: 'pytanie...czy podobalby Ci sie 3 minutowy utwor muzyczny,w ktorym przez pierwsza minute nie byloby dzwieku, przez kolejna byla niezla muzyczna jazda i przez trzecia znowu zupelna cisza? (przejscia z ciszy do glosnego grania i odwrotnie nastepowalyby w przeciagu sekundy)' Z Twoja czaszka jest dosc podobnie, jako motyw jest oki, tylko motyw na co, do czego i z jakiej okazji?
Phantom Napisano 31 Lipiec 2004 Autor Napisano 31 Lipiec 2004 dzięki Bigle...spróbuje popracować nad tym...dałeś mi do myślenia...i czuje że czas coś z tym zrobić :) thx Tiger once again :) pozdrawiam...
Rekomendowane odpowiedzi