Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

witam :) udało mi się niedawno naprawić (czyt. walnąć pare razy piórkiem o blat) mojego Pentagrama i po paro miesięcznej przerwie nabazgrałem coś...jeszcze nie jestem pewien co do ostatecznej wersji skulla...bo tak czy siak ma on polecieć na texturę...wkażdym razie musze jesio poćwiczyć bo wyszedłem z wprawy :)

pozdrawiam...

aldealogo.jpg

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hmmm....ale jak już są te narzędzia w PS, to dlaczego ich nie używać....;)

A czaszka jak najbardziej mi się podoba.

Napisano
  • Autor

hehehe...thx ciuciu...:)

tiger...ciuciu ma racje :) pozatym dla Ciebie liczy się painting dla mnie efekt końcowy który mnie jak kolwiek zadawala...wbrew pozorom z poczuciem płaskości jush od dawna sie borykam...teraz jak naprawiłem tablet...popracuje nad tym :)

pozdrawiam i thx za commenty :)

Napisano

Phantom efekt koncowy ma podstawowe znaczenie i dla Tigera chyba ze on jak i ja patrzy bardziej na tlo:)

Burn i Dodge sa i jak najbardziej nie ma powodu zeby ich nie urzywac, tylko jak wszystkiego z rozsadkiem, gdybys rozjasnial, przyciemnial pedzlem mial bys pelna kontrole nad kolorem i praca miala by szanse byc ciekawsza. btw. ostatnio P. Lipka cosik calkiem zgrabnego napisal o pracy na jednolitym nudnym czarnym tle:

'pytanie...czy podobalby Ci sie 3 minutowy utwor muzyczny,w ktorym przez pierwsza minute nie byloby dzwieku, przez kolejna byla niezla muzyczna jazda i przez trzecia znowu zupelna cisza?

(przejscia z ciszy do glosnego grania i odwrotnie nastepowalyby w przeciagu sekundy)'

Z Twoja czaszka jest dosc podobnie, jako motyw jest oki, tylko motyw na co, do czego i z jakiej okazji?

Napisano
  • Autor

dzięki Bigle...spróbuje popracować nad tym...dałeś mi do myślenia...i czuje że czas coś z tym zrobić :)

thx Tiger once again :)

pozdrawiam...