imprecis Napisano 2 Marzec 2003 Napisano 2 Marzec 2003 co to ma byc?? Adresy takie se wstawiaj w podpisie a nie jako temat
Gość Indorek Napisano 10 Marzec 2003 Napisano 10 Marzec 2003 Co to za strona??? Jej wrrrr aż mnie wstrząsneło, może nie projektuję lepiej, no ale przynajmniej nie zamęczam innych takim widokiem :-)))) He A może powinienem??
giorgione Napisano 14 Marzec 2003 Napisano 14 Marzec 2003 UUUUUUUUUUUUUUUUUU Czy to twoja pierwsza strona??? Dużo błędów: 1. Obrazki w galerii nie działają. 2. Dział o mnie -nie ma linku do niego. 3. Rysunki na stronie są strasznie rozciągnięte - przynajmniej tak mi się wydaje. Tyle udało mi się zauważyć. Bardzo fajny zegarek. Sam go napisałeś (z tego, co sądzę to w java script), czy ściśgnąłeś do z jakiejś stronki? Giorgione :):):)
Seros Napisano 14 Marzec 2003 Napisano 14 Marzec 2003 POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOCO To wogóle asz szkoda czasu odpisywać:P Popraw tą stronkę. 1.Serwer interi jest kieppski 2.Twój design kiepski 3.A co do obrazków to nie wiem bo nie widziałem:( 4. TO Forum NIE JEST DO REKLAM STRON. Nie zależnie od tego jakie one są dobre czy złe. Moja stronka Hmm nie jest to full-wypas ale ja się nie reklamuję i nie chwalę bo nie mam z czego. Moje prace w poruwnaniu z gold gallery to wiocha. Przenieś się np. na republikę. Popraw design. Naucz się maxa. Zrób kilka wypasistych obrazków. I wtedy gdzieś się zareklamuj. Gdzie? tego nie wiem. A i jeszcze jeedno możesz sobie założyć backdoora na stronie. Żeby nie było durnego POP-UP. Jak? zobacz np. na mojej stronie. Ten buttonik kilkanaści cm poniżej z napisem www Ostatni raz piszę coś co nie wiem po co:P
Gość Indorek Napisano 15 Marzec 2003 Napisano 15 Marzec 2003 oj przesadzacie z tymi Waszymi odczuciami co do strony kiler\'a. Może jest kiepska - tez tak uważam- ale żeby pisać że jest do d.... to przesada zamiast mu pisać jak słabą stronkę wykonał powiedzcie mu jak ją poprawic to chyba bedzie leprze ;) Każdy się uczy, no ale ja zbyt dlugo he ;) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi