Napisano 10 Marzec 200322 l Co to za strona??? Jej wrrrr aż mnie wstrząsneło, może nie projektuję lepiej, no ale przynajmniej nie zamęczam innych takim widokiem :-)))) He A może powinienem??
Napisano 14 Marzec 200322 l UUUUUUUUUUUUUUUUUU Czy to twoja pierwsza strona??? Dużo błędów: 1. Obrazki w galerii nie działają. 2. Dział o mnie -nie ma linku do niego. 3. Rysunki na stronie są strasznie rozciągnięte - przynajmniej tak mi się wydaje. Tyle udało mi się zauważyć. Bardzo fajny zegarek. Sam go napisałeś (z tego, co sądzę to w java script), czy ściśgnąłeś do z jakiejś stronki? Giorgione :):):)
Napisano 14 Marzec 200322 l POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOCO To wogóle asz szkoda czasu odpisywać:P Popraw tą stronkę. 1.Serwer interi jest kieppski 2.Twój design kiepski 3.A co do obrazków to nie wiem bo nie widziałem:( 4. TO Forum NIE JEST DO REKLAM STRON. Nie zależnie od tego jakie one są dobre czy złe. Moja stronka Hmm nie jest to full-wypas ale ja się nie reklamuję i nie chwalę bo nie mam z czego. Moje prace w poruwnaniu z gold gallery to wiocha. Przenieś się np. na republikę. Popraw design. Naucz się maxa. Zrób kilka wypasistych obrazków. I wtedy gdzieś się zareklamuj. Gdzie? tego nie wiem. A i jeszcze jeedno możesz sobie założyć backdoora na stronie. Żeby nie było durnego POP-UP. Jak? zobacz np. na mojej stronie. Ten buttonik kilkanaści cm poniżej z napisem www Ostatni raz piszę coś co nie wiem po co:P
Napisano 15 Marzec 200322 l oj przesadzacie z tymi Waszymi odczuciami co do strony kiler\'a. Może jest kiepska - tez tak uważam- ale żeby pisać że jest do d.... to przesada zamiast mu pisać jak słabą stronkę wykonał powiedzcie mu jak ją poprawic to chyba bedzie leprze ;) Każdy się uczy, no ale ja zbyt dlugo he ;) pozdrawiam