Napisano 30 Lipiec 200420 l Witam. Pierwszy raz wrzucam coś na forum. Nie wiem czy to się nadaje do czegoś ... ale chciałbym znać opinię :) Z góry dzięki.
Napisano 30 Lipiec 200420 l podoba mi sie twój styl :). Oto jak kilka kresek może utworzyć atrakcyjne wizualnie studium. Myślałeś o tym by włożyć w szkic więcej pracy i nadać mu 3d oświetlenie, cieniowanie itp?
Napisano 30 Lipiec 200420 l Autor dzięki :) Z Cieniowaniem hmm .. tak oczywiście ... myślałem, czasem boję się bardziej dokładnego rysowania i kolorów :/ Pewniej czuję się rysując na kartce ołówkiem, ale jeszcze trochę pracy z Painterem i będzie ok (tak myślę :P).
Napisano 30 Lipiec 200420 l Elvis i face mi sie podobaja, nawet bardzo. Pokaz wiecej takiej kreski :)
Napisano 31 Lipiec 200420 l Faktycznie nieźle sobie poczynasz... może spróbuj z większym formatem i z jeszcze większą dynamiką? Myślę że to może kożystnie wpłynąć na siłę Twojego wyrazu i jeszcze większą swobodę w rysunku... ciekaw jestem postępów :) p.s. nie kusi Cię by pójść mocniej w grafikę? w kompozycje złożone nie tylko z kreski ale głównie ze światła, z gdy czerni z bielą... technika, któą wybrałeś świetnie by się sprawdziła... pozdrawiam
Napisano 1 Sierpień 200420 l Autor Dzięki za oceny. Pokolorowałem ELVIS-a ... i chciałbym wiedzieć jak to teraz wygląda :)
Napisano 1 Sierpień 200420 l Faktycznie masz bardzo fajną kreskę, popróbuj poexperymentować tak jak mówili poprzednicy (a wiedzą , co mówią), ale jeśli nie będzie wychodzilo, to spowrotem rysuj tak, jak dotąd, bo jest w tym coś indywidualnego. Tak trzymaj.