mexik Napisano 30 Lipiec 2004 Napisano 30 Lipiec 2004 Witam. Pierwszy raz wrzucam coś na forum. Nie wiem czy to się nadaje do czegoś ... ale chciałbym znać opinię :) Z góry dzięki.
Gość ozo Napisano 30 Lipiec 2004 Napisano 30 Lipiec 2004 podoba mi sie twój styl :). Oto jak kilka kresek może utworzyć atrakcyjne wizualnie studium. Myślałeś o tym by włożyć w szkic więcej pracy i nadać mu 3d oświetlenie, cieniowanie itp?
mexik Napisano 30 Lipiec 2004 Autor Napisano 30 Lipiec 2004 dzięki :) Z Cieniowaniem hmm .. tak oczywiście ... myślałem, czasem boję się bardziej dokładnego rysowania i kolorów :/ Pewniej czuję się rysując na kartce ołówkiem, ale jeszcze trochę pracy z Painterem i będzie ok (tak myślę :P).
leander Napisano 30 Lipiec 2004 Napisano 30 Lipiec 2004 Elvis i face mi sie podobaja, nawet bardzo. Pokaz wiecej takiej kreski :)
Kris_R Napisano 31 Lipiec 2004 Napisano 31 Lipiec 2004 Faktycznie nieźle sobie poczynasz... może spróbuj z większym formatem i z jeszcze większą dynamiką? Myślę że to może kożystnie wpłynąć na siłę Twojego wyrazu i jeszcze większą swobodę w rysunku... ciekaw jestem postępów :) p.s. nie kusi Cię by pójść mocniej w grafikę? w kompozycje złożone nie tylko z kreski ale głównie ze światła, z gdy czerni z bielą... technika, któą wybrałeś świetnie by się sprawdziła... pozdrawiam
mexik Napisano 1 Sierpień 2004 Autor Napisano 1 Sierpień 2004 Dzięki za oceny. Pokolorowałem ELVIS-a ... i chciałbym wiedzieć jak to teraz wygląda :)
dr Ug Napisano 1 Sierpień 2004 Napisano 1 Sierpień 2004 Jezu, nie dosc, ze nazwisko podobne, to jeszcze podpis... Scary;)
ciuciu Napisano 1 Sierpień 2004 Napisano 1 Sierpień 2004 Faktycznie masz bardzo fajną kreskę, popróbuj poexperymentować tak jak mówili poprzednicy (a wiedzą , co mówią), ale jeśli nie będzie wychodzilo, to spowrotem rysuj tak, jak dotąd, bo jest w tym coś indywidualnego. Tak trzymaj.
mexik Napisano 4 Sierpień 2004 Autor Napisano 4 Sierpień 2004 Teraz dam coś nowego, to znaczy starszego ... już pokazuję :
Rekomendowane odpowiedzi