ostwid1985 Napisano 28 Czerwiec 2012 Share Napisano 28 Czerwiec 2012 Witajcie. Podczas modelowania obiektu jako poly po włączeniu edycji na polygonach, migają mi na obiekcie różne różowe trójkąt. Czy wiecie czym może być to spowodowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mozo Napisano 28 Czerwiec 2012 Share Napisano 28 Czerwiec 2012 Wygląda na błąd wyświetlania. Możesz jeszcze jakiegoś innego screena dać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostwid1985 Napisano 28 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2012 Dopiero od niedawna zaczeły mi się robić takie dziwactwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasjogabonito Napisano 28 Czerwiec 2012 Share Napisano 28 Czerwiec 2012 Sterowniki... Jeszcze powiedz ze masz Radeona? ;) W każdym razie mój problem rozwiązało zainstalowanie starych sterowników które dostałem na płycie z grafiką a nie najnowszych ze strony AMD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostwid1985 Napisano 28 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2012 Nvidia Gforce GTH 460 - - - Updated - - - Wiem ze wczesniej cos takiego sie nie zdażało, więc może przy automatycznym pobieraniu sterowników, gdy pobrał nowy zaczął wariować, więc chyba bede musiał zainstalowac wczesniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi