adek Napisano 31 Lipiec 2004 Napisano 31 Lipiec 2004 W zwiazku z mala reorganizacja stron serwisu galeria http://www.max3d.pl/galeria.php zostanie wylaczona. Chce stworzyc nowe skrypty galerii i ogolnie upgradowac troszke engine max3d.pl poniewaz aktualny jest strasznie, ale to strasznie przestarzaly - niektore skrypty pamietaja jeszcze szkolne czasy - wlasnie galeria. Maja ok. 5 lat i ta zmiana jest konieczna. Wg danych statystycznych galeria w obecnej formie jest odwiedzana rzadko i w tej chwili bardzo dobrze zastepuje ja dzial GALLERY (Finished Works) na forum. W momencie gdy wystartuje nowa galeria prace beda przyjmowane od poczatku i na innych (okreslonych zasadach). Bedzie porzadek. Wszystkie prace jednak mam na dysku. Jesli nie macie swoich prac na dysku i jedynym miejscem bylo max3d piszcie do mnie na maila -> nie bedzie problemu z przeslaniem ich do Was.
adek Napisano 31 Lipiec 2004 Autor Napisano 31 Lipiec 2004 Tutoriale po zmianie skryptow pojda pod ostrzał. Czesc - bardzo starych, niekaktualnych zostanie usunieta ... to kwestia na pozniej ...
THE MANYSH TRAFO Napisano 5 Sierpień 2004 Napisano 5 Sierpień 2004 download Adek Please zrób coś z tym mam w chacie screena z http://www.max3d.pl z przed jakiś 2 lat jest tam prawie to samo chciałem ten screen na forum puscic ale nie wiem w jaki dział ..................czat tez mógł by zniknąc bo i tak nikt tam nie wchodzi..................no i modele tez trza odswiezyć chyba
adek Napisano 5 Sierpień 2004 Autor Napisano 5 Sierpień 2004 zrobie zrobie ... jak pewnie zauwazyliscie robione sa porzadki... pozostalo ich jeszcze troche ale czesc jest juz zrobiona. I mila informacja - tego posta czytacie juz na nowym serwerze.
kx Napisano 5 Sierpień 2004 Napisano 5 Sierpień 2004 THE MANYSH TRAFO - bzdury gadasz, zawsze na chacie ktos siedzi :)
THE MANYSH TRAFO Napisano 5 Sierpień 2004 Napisano 5 Sierpień 2004 kx no tak tylko ciebie tam nie widać 8-p
darkelf Napisano 5 Sierpień 2004 Napisano 5 Sierpień 2004 siedza ludzie CZASAMI, wiec nie widze sensu ;).
Tomur Napisano 17 Sierpień 2004 Napisano 17 Sierpień 2004 Ostatnio robimy duzo szkicow i je postujemy w nowych tematach w dziale 2D, moze by tak zalozyc poddzial z miejscem na zalozenie szkicownikow przez Zarejestrowanych userow. Co wy na to?
Rekomendowane odpowiedzi