Nagash Napisano 12 Lipiec 2012 Napisano 12 Lipiec 2012 Hey, właśnie walczę od dłuższego czasu z Winnebago Chieftain 1977, model z serialu Walking Dead. Camper to dopiero początek większego projektu o którym później. Nie chcę się rozpisywać na ten temat bo to dopiero faza pomysłu więc jak projekt nabierze kolorów to coś zdradzę. Soft: Max + Vray + PS Koncept http://www.imcdb.org/vehicle.php?id=350764 Wstępny render wygląda tak, teraz jestem na etapie budowania otoczenia. siatka [ATTACH=CONFIG]86810[/ATTACH]
illusion Napisano 13 Lipiec 2012 Napisano 13 Lipiec 2012 Hej, jak dla mnie bomba( jeśli mogę tak napisać :-) Widać, że znasz się na rzeczy. Wygląda naprawdę fajnie. Jakie masz plany na scenę...?
Nagash Napisano 13 Lipiec 2012 Autor Napisano 13 Lipiec 2012 Będzie to fragment drogi na pustyni. Może dziś uda się coś zaprezentować :)
lukasjogabonito Napisano 26 Lipiec 2012 Napisano 26 Lipiec 2012 Małe zainteresowanie a fura fajna;) Jedziesz dalej
Nagash Napisano 26 Lipiec 2012 Autor Napisano 26 Lipiec 2012 Scena praktycznie skończona, jeszcze brakuje drobnych detali. Trafiła mi się przeprowadzka i ciężko to skończyć :(
Logos Napisano 26 Lipiec 2012 Napisano 26 Lipiec 2012 Zwróć uwagę, że na klatce z filmu przód tego pojazdu jest bardziej "szpiczasty" a u Ciebie jest płaski.
Nagash Napisano 26 Lipiec 2012 Autor Napisano 26 Lipiec 2012 Niestety nie udało mi się znaleźć blueprinta tego rocznika. Znalazłem rzuty nowszego modelu, który nieco się różni. Obrysowałem ten nowy a później starałem się się na oko dopasować więc może być nieco inny. Ale faktycznie można przód nieco podnieść i wyostrzyć :) Dzięki za uwagę.
IMI Napisano 28 Lipiec 2012 Napisano 28 Lipiec 2012 Zwróć uwagę na przestrzeń pomiędzy kołami a błotnikiem. Przednie koło w Twoim modelu nie miałoby praktycznie żadnej możliwości zmiany kierunku. To samo dotyczy tyłu.
Rekomendowane odpowiedzi