Napisano 12 Lipiec 201212 l Hey, właśnie walczę od dłuższego czasu z Winnebago Chieftain 1977, model z serialu Walking Dead. Camper to dopiero początek większego projektu o którym później. Nie chcę się rozpisywać na ten temat bo to dopiero faza pomysłu więc jak projekt nabierze kolorów to coś zdradzę. Soft: Max + Vray + PS Koncept http://www.imcdb.org/vehicle.php?id=350764 Wstępny render wygląda tak, teraz jestem na etapie budowania otoczenia. siatka [ATTACH=CONFIG]86810[/ATTACH]
Napisano 13 Lipiec 201212 l Hej, jak dla mnie bomba( jeśli mogę tak napisać :-) Widać, że znasz się na rzeczy. Wygląda naprawdę fajnie. Jakie masz plany na scenę...?
Napisano 13 Lipiec 201212 l Autor Będzie to fragment drogi na pustyni. Może dziś uda się coś zaprezentować :)
Napisano 26 Lipiec 201212 l Autor Scena praktycznie skończona, jeszcze brakuje drobnych detali. Trafiła mi się przeprowadzka i ciężko to skończyć :(
Napisano 26 Lipiec 201212 l Zwróć uwagę, że na klatce z filmu przód tego pojazdu jest bardziej "szpiczasty" a u Ciebie jest płaski.
Napisano 26 Lipiec 201212 l Autor Niestety nie udało mi się znaleźć blueprinta tego rocznika. Znalazłem rzuty nowszego modelu, który nieco się różni. Obrysowałem ten nowy a później starałem się się na oko dopasować więc może być nieco inny. Ale faktycznie można przód nieco podnieść i wyostrzyć :) Dzięki za uwagę.
Napisano 28 Lipiec 201212 l Zwróć uwagę na przestrzeń pomiędzy kołami a błotnikiem. Przednie koło w Twoim modelu nie miałoby praktycznie żadnej możliwości zmiany kierunku. To samo dotyczy tyłu.