aces87 Napisano 21 Lipiec 2012 Share Napisano 21 Lipiec 2012 (edytowane) Witam, Ostatnio w ramach ćwiczeń wyskrobałem dwa renderki. Jeden w studio drugi exterior. Model nie jest mój, zrobiłem materiały, oświetlenie i render. Proszę o podpowiedzi, nad którymi elementami należy pracować, żeby następne prace były coraz lepsze. Soft: 3Ds Max, Vray, Photoshop Edytowane 21 Lipiec 2012 przez aces87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martix69 Napisano 21 Lipiec 2012 Share Napisano 21 Lipiec 2012 Na drugim ujęciu troszkę blur za duży moim zdaniem, samochód jest slabo wyeksponowany, ale poza tym mi sie podoba :) Powiesz cos o studio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aces87 Napisano 21 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2012 Trzy światła v-ray (plane), z czego jedno oświetla samochód reszta włączona tylko dla odbić. Jedno światło Target Spot podpięte tylko pod studio. Dzięki za komentarz i uwagi. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 24 Lipiec 2012 Share Napisano 24 Lipiec 2012 Trzeci render bardzo ładny. Na pierwszych zdecydowani razi światło mocne wypalające i blur faktycznie jest mocny na drugim przez co ma się wrażenie, że cały samochód jest nieostry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi