makej Napisano 26 Lipiec 2012 Share Napisano 26 Lipiec 2012 proszę o pomoc. Z trakowałem sobie punkty i MM tylko że nie mogę ich wyeksportować do 3 maxa Próbowałem przez (ms) to nie chce otworzyć skryptu Jak dawałem przez (fbx) to wyskakuje napis że nie można otworzyć pliku (tego gzie chce zapisać_ Prosze o po,oc był bym wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jamnique Napisano 26 Lipiec 2012 Share Napisano 26 Lipiec 2012 proszę o pomoc. Z trakowałem sobie punkty i MM tylko że nie mogę ich wyeksportować do 3 maxa Próbowałem przez (ms) to nie chce otworzyć skryptu Jak dawałem przez (fbx) to wyskakuje napis że nie można otworzyć pliku (tego gzie chce zapisać_ Prosze o po,oc był bym wdzięczny Sprawdź ścieżkę pliku, jeżeli ma polskie znaki lub znaki specjalne - przenieś plik gdzie indziej i / lub zmień nazwę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makej Napisano 28 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2012 i nie wiem gdzie jest problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makej Napisano 29 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2012 Doszedłem do tego że jeśli robię track z 2 kamer coś mam nie ustawione i script mi nie rusza bo jak zrobię track z 1 kamery i dołączę nowe koordynaty to script działa i chodzi ładnie tylko mi zależało na tym aby te koordynaty wyznaczała kamera druga Czyli kamera nr1 i 7+ pkt track i kamera nr2 i 7+ pkt track i do tego pkt referencyjne statyczne, wiem że na te pkt ruchomych muszę ustawić opcję non rigid motion , tylko co jeszcze , gdzie śpi haczyk proszę jak macie jakiegoś tutka z trackiem dwóch kamer czyli 2 sequence. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi