Napisano 26 Lipiec 201212 l proszę o pomoc. Z trakowałem sobie punkty i MM tylko że nie mogę ich wyeksportować do 3 maxa Próbowałem przez (ms) to nie chce otworzyć skryptu Jak dawałem przez (fbx) to wyskakuje napis że nie można otworzyć pliku (tego gzie chce zapisać_ Prosze o po,oc był bym wdzięczny
Napisano 26 Lipiec 201212 l proszę o pomoc. Z trakowałem sobie punkty i MM tylko że nie mogę ich wyeksportować do 3 maxa Próbowałem przez (ms) to nie chce otworzyć skryptu Jak dawałem przez (fbx) to wyskakuje napis że nie można otworzyć pliku (tego gzie chce zapisać_ Prosze o po,oc był bym wdzięczny Sprawdź ścieżkę pliku, jeżeli ma polskie znaki lub znaki specjalne - przenieś plik gdzie indziej i / lub zmień nazwę.
Napisano 29 Lipiec 201212 l Autor Doszedłem do tego że jeśli robię track z 2 kamer coś mam nie ustawione i script mi nie rusza bo jak zrobię track z 1 kamery i dołączę nowe koordynaty to script działa i chodzi ładnie tylko mi zależało na tym aby te koordynaty wyznaczała kamera druga Czyli kamera nr1 i 7+ pkt track i kamera nr2 i 7+ pkt track i do tego pkt referencyjne statyczne, wiem że na te pkt ruchomych muszę ustawić opcję non rigid motion , tylko co jeszcze , gdzie śpi haczyk proszę jak macie jakiegoś tutka z trackiem dwóch kamer czyli 2 sequence. pozdrawiam