Napisano 3 Sierpień 200420 l http://utfvhn.yrnbvmf.info/?dsLiLeK_ohknt1JrCR84FG Co o tym myślicie. Wierzyć mi się nie chce. Nie znam dobrze angielskiego i trudno jest mi to ocenić. Dostałem ten adres na maila i lepiej ostrzec innych przed pochopnym zakupem w takim sklepie.
Napisano 3 Sierpień 200420 l Bylo juz o podobnych kilka razy. Bez wchodzenia tam moge powiedziec, ze to albo ladne piraty, albo OEMy, ktorych w Polsze niet. Nic nie ma za pol darmo;)
Napisano 3 Sierpień 200420 l Autor Ups. Sorry. Nie sprawdziłem czy były podobne tematy. Tak to OEM`y. Wyraźnie o tym piszą na stronie.
Napisano 3 Sierpień 200420 l Sprzedaja sam OEM a to chyba nie jest legalne jesli nie sprzedaje sie do tego sprzetu do ktorego soft jest dolaczony, przynajmniej w mysl naszych przepisow. OEM w/g nich to oryginalny program tylko bez pudelka i manuala, mi sie wydaje ze to jakby nie dokonca wlasciwa definicja. Trudno powiedziec czy to powazna oferta, jesli dostales ja jako spam to prawie napewno nie.
Napisano 3 Sierpień 200420 l pisza ze oemy... dostajesz tylko cdeka w kopercie i cdkey... niemozesz zarejestrowac nieprzysluguje ci zaden support i takie pierdofony rozne... ja obstawiam ze to ladne piraty ;) cytujac faq : "Where does this software come from ? The software is shipped from Eastern Europe." ... swierzutkie oemki prosto z rosji ;)