Kozaczenko Napisano 27 Lipiec 2012 Share Napisano 27 Lipiec 2012 Witam postanowilem wkoncu nauczyc sie 3ds maxa i na pierwsza "walke" obralem audi a3 o to narazie ile mam :d http://www12.zippyshare.com/v/49871805/file.html Moglibyście dac jakies porady ?;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 27 Lipiec 2012 Share Napisano 27 Lipiec 2012 Zaczynanie nauki od modelowania auta to , przegrana walka ;) Widzę, że korzystasz z jakiegoś tutoriala i dobrze. Generalnie to jak na pierwszą pracę, bomba ! Na forum znajdziesz fajny tutorial modelowania auta od użytkownika Berger. Staraj się pokazywać zawsze model + siatka jeśli oczekujesz pomocy związanej z modelowaniem. Zamiast linków do obrazków wstawiaj kod , staraj się używać hostingów grafiki jak np. imageshack a najlepiej dropbox itp. Zapoznaj się również z regulaminem nazewnictwa wątków, bo masz zły temat. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kozaczenko Napisano 27 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2012 na youtube znalazlem jak zrobic "baze" reszte probuje dopracowac sam. a jak zalaczyc podglad z siatka ;>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 27 Lipiec 2012 Share Napisano 27 Lipiec 2012 Wystarczy, że zrobisz choćby printscreen z viewportu:) Walcz, walcz, aczkolwiek NV już wspomniał, ciężki temat jak na pierwszą potyczkę. Żebyś się nie zniechęcił tylko:) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kozaczenko Napisano 27 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2012 (edytowane) Jak narazie jestem najarany tym modelem kombinuje prubuje i wiem ze chce go skonczyc :d a uwielbiam wchodzic na gleboka wode bo tylko wtedy mozna byc coraz lepszym i sie uczyc ;) jak narazie przy photoshopie mnie to nie wystraszylo wiec mysle ze przy 3ds tez tak bedzie :D a tu siatka modelu Edytowane 27 Lipiec 2012 przez Kozaczenko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 28 Lipiec 2012 Share Napisano 28 Lipiec 2012 Poprawiłem temat wątku na zgodny z regulaminem. Na przyszłość proszę zadbać o to samemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi