Napisano 27 Lipiec 201212 l Witam postanowilem wkoncu nauczyc sie 3ds maxa i na pierwsza "walke" obralem audi a3 o to narazie ile mam :d http://www12.zippyshare.com/v/49871805/file.html Moglibyście dac jakies porady ?;>
Napisano 27 Lipiec 201212 l Zaczynanie nauki od modelowania auta to , przegrana walka ;) Widzę, że korzystasz z jakiegoś tutoriala i dobrze. Generalnie to jak na pierwszą pracę, bomba ! Na forum znajdziesz fajny tutorial modelowania auta od użytkownika Berger. Staraj się pokazywać zawsze model + siatka jeśli oczekujesz pomocy związanej z modelowaniem. Zamiast linków do obrazków wstawiaj kod , staraj się używać hostingów grafiki jak np. imageshack a najlepiej dropbox itp. Zapoznaj się również z regulaminem nazewnictwa wątków, bo masz zły temat. Pozdrawiam.
Napisano 27 Lipiec 201212 l Autor na youtube znalazlem jak zrobic "baze" reszte probuje dopracowac sam. a jak zalaczyc podglad z siatka ;>?
Napisano 27 Lipiec 201212 l Wystarczy, że zrobisz choćby printscreen z viewportu:) Walcz, walcz, aczkolwiek NV już wspomniał, ciężki temat jak na pierwszą potyczkę. Żebyś się nie zniechęcił tylko:) Pozdr
Napisano 27 Lipiec 201212 l Autor Jak narazie jestem najarany tym modelem kombinuje prubuje i wiem ze chce go skonczyc :d a uwielbiam wchodzic na gleboka wode bo tylko wtedy mozna byc coraz lepszym i sie uczyc ;) jak narazie przy photoshopie mnie to nie wystraszylo wiec mysle ze przy 3ds tez tak bedzie :D a tu siatka modelu Edytowane 27 Lipiec 201212 l przez Kozaczenko
Napisano 28 Lipiec 201212 l Poprawiłem temat wątku na zgodny z regulaminem. Na przyszłość proszę zadbać o to samemu.