Gość Leszcz Napisano 3 Sierpień 2004 Napisano 3 Sierpień 2004 Jestem totalnym poczatkujacym :) Chcialbym wygiac prostokat o 90 stopni kiedy robilem to z cylindrem za pomoca benda nie bylo problemu natomiast z boxem juz gorzej robi mi sie trapez :|
sikham Napisano 3 Sierpień 2004 Napisano 3 Sierpień 2004 jak box ma 1x1x1 segmentów to sie nieda ;) zwieksz height steps :) jeśli wyginasz wg osi z :)
Gość Leszcz Napisano 3 Sierpień 2004 Napisano 3 Sierpień 2004 boz ma w porzadku wymiary :) dzieki, ale gdzie moge je zwiekszyc?
sikham Napisano 3 Sierpień 2004 Napisano 3 Sierpień 2004 eeeeeeeyyyyyy chyba napisałem tak to sie robi ;) mniej wiecej ;)
streaker Napisano 3 Sierpień 2004 Napisano 3 Sierpień 2004 Tylko nie zapomnij zmienić center, możesz to też zrobis inaczej, np FDD 3*3*3, po odspowiednim ustawieniu control points'ów daje całkiem ładny rezultat, możesz tez namalować to splinami i extrudować.
sikham Napisano 3 Sierpień 2004 Napisano 3 Sierpień 2004 albo zrobić cylinder i włączyć slice from 90 ;) (fdd omg:P)
Rekomendowane odpowiedzi