Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witajcie,

nie wiem czy piszę w dobrym dziale bo z tego co widzę większość prac jest malowana a ja niestety nie mam do tego dobrej ręki więc pozostaje mi zabawa w PS. Wrzucam klika prac do oceny.

cafe_bw.jpg

bonsaibig.jpg

seabig.jpg

ps3obr01.jpg

whisky_big.jpg

nimfawodna02.jpg

Pozdrawiam

Edytowane przez tmh7

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no wyglada jak z tutoriali 'kreatywne wykorzystanie photoshopa' sprzed 5 lat. No moze poza drzewkiem - ono ma z 15lat ;)

Napisano

Oj olaf nie bądź taki szorstki :D

tmh7 - racja, że większość prac to painting, sketching, drawing etc, ale na pewno przyda się odrobina świeżości, sam w domu mam książkę do przerabiania zdjęć, i ogólnie do robienia baaaardzo ciekawych rzeczy w Photoshopie, dlatego wiem jak wielki potencjał ma ten program, mam nadzieje, że wpadniesz na jakiś ciekawy pomysł i wstawisz coś własnego do oceny, komentarzu i udzielenia paru uwag.

Dla przykładu podam Ci jedno ze zdjęć umieszczonych w książce które pokazuje jak bardzo mozna być kreatywnym i przy okazji tworzyć przejrzyste obrazy, w końcu "zabawa" w PS to nie tylko dodanie warstw różności :P

47971_3c1.jpg47971_3p2.jpg

a Tutaj adres : http://www.worth1000.com/tutorials/161148/tutorial

Pozdr.

Napisano

masz racje, ale teraz na forach z grami gimnazjaliści robią takie rzeczy na sygnaturki za free. Warto zrobić krok do przodu jak w przykładzie jaki podałes.

Napisano
  • Autor

ola-f - dzięki za słowa krytyki. Pracę owszem może nie powalają i zdaje sobie sprawę że dzisiejszych gimnazjalistów nie przegonię ale tak jak mówiłem - jest to zabawa choć czasami czasochłonna bo skleić jeden obrazek z 50-100up elementów (czego nie widać) trochę czasu zajmuję. Ogólnie śledzę forum max3d od dawna i uważam że poziom jest prokozacki.

porrr13 - mam nadzieję się udzielać dość aktywnie :) max3d jest bardzo artystycznym forum i pomimo tego ze nie mam zdolności manualnych (poniżej jedyny i ostatni obrazek jaki zrobiłem za pomocą tableta bamboo 5 lat temu)

jednooki.jpg

to bardzo lubię śledzić dokonania mistrzów:)