Napisano 9 Sierpień 201212 l Witajcie, nie wiem czy piszę w dobrym dziale bo z tego co widzę większość prac jest malowana a ja niestety nie mam do tego dobrej ręki więc pozostaje mi zabawa w PS. Wrzucam klika prac do oceny. Pozdrawiam Edytowane 9 Sierpień 201212 l przez tmh7
Napisano 9 Sierpień 201212 l no wyglada jak z tutoriali 'kreatywne wykorzystanie photoshopa' sprzed 5 lat. No moze poza drzewkiem - ono ma z 15lat ;)
Napisano 9 Sierpień 201212 l Oj olaf nie bądź taki szorstki :D tmh7 - racja, że większość prac to painting, sketching, drawing etc, ale na pewno przyda się odrobina świeżości, sam w domu mam książkę do przerabiania zdjęć, i ogólnie do robienia baaaardzo ciekawych rzeczy w Photoshopie, dlatego wiem jak wielki potencjał ma ten program, mam nadzieje, że wpadniesz na jakiś ciekawy pomysł i wstawisz coś własnego do oceny, komentarzu i udzielenia paru uwag. Dla przykładu podam Ci jedno ze zdjęć umieszczonych w książce które pokazuje jak bardzo mozna być kreatywnym i przy okazji tworzyć przejrzyste obrazy, w końcu "zabawa" w PS to nie tylko dodanie warstw różności :P a Tutaj adres : http://www.worth1000.com/tutorials/161148/tutorial Pozdr.
Napisano 9 Sierpień 201212 l masz racje, ale teraz na forach z grami gimnazjaliści robią takie rzeczy na sygnaturki za free. Warto zrobić krok do przodu jak w przykładzie jaki podałes.
Napisano 10 Sierpień 201212 l Autor ola-f - dzięki za słowa krytyki. Pracę owszem może nie powalają i zdaje sobie sprawę że dzisiejszych gimnazjalistów nie przegonię ale tak jak mówiłem - jest to zabawa choć czasami czasochłonna bo skleić jeden obrazek z 50-100up elementów (czego nie widać) trochę czasu zajmuję. Ogólnie śledzę forum max3d od dawna i uważam że poziom jest prokozacki. porrr13 - mam nadzieję się udzielać dość aktywnie :) max3d jest bardzo artystycznym forum i pomimo tego ze nie mam zdolności manualnych (poniżej jedyny i ostatni obrazek jaki zrobiłem za pomocą tableta bamboo 5 lat temu) to bardzo lubię śledzić dokonania mistrzów:)