scandinavian Napisano 4 Wrzesień 2012 Share Napisano 4 Wrzesień 2012 Cześć. Podczas robienia wizualizacji, wrzuciłam sobie kilka obiektów na layer (1) i go ukryłam, żeby mi nie przeszkadzały. Na nowym layerze (2) modelowałam kolejne rzeczy. Po czasie odkryłam warstwę (1) ale obiekty której na niej się znajdowały nie wyświetlają się. Jak wciskam H to widzę na liście nazwy tych wszystkich obiektów które powinny być widoczne, ale się nie wyświetlają. Layer 2 mogę ukryć i odkryć i wszystko jest ok. Wciskałam unhide all, ale dalej nie widać tych obiektów. Jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubajaniak Napisano 4 Wrzesień 2012 Share Napisano 4 Wrzesień 2012 Może spróbuj zaimportować do nowej sceny przez opcje "Merge" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scandinavian Napisano 4 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2012 Niestety, gdy zaimportowałam obiekty do nowej sceny przez opcję "merge" dalej się nie wyświetlają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubajaniak Napisano 4 Wrzesień 2012 Share Napisano 4 Wrzesień 2012 To może wciśnij "H" wybierz jakiś jeden obiekt i kliknij "Z" Może jakimś sposobem zmieniłaś ich skale i ich nie widać, albo coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scandinavian Napisano 4 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2012 Kubajaniak Dzięki! Znalazłam je gdzieś w oddali, musiałam widocznie przesunąć layer na którym później pracowałam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi