ETA Napisano 16 Wrzesień 2012 Share Napisano 16 Wrzesień 2012 (edytowane) Witam, model ten zrobiłem w celu wypróbowania Blenderowego Cycles i zmierzenia się po raz kolejny z obcą mi sztuką renderowania. Link do pliku .blend jakby komuś się przydał: http://www.sendspace.pl/file/af97f94309ddbf7934ea2e6 I parę renderów: Pierwszy przed zabawą z PS: Pozdrawiam ETA Edytowane 16 Wrzesień 2012 przez ETA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 16 Wrzesień 2012 Share Napisano 16 Wrzesień 2012 Plastikowo bardzo wyszło. Nie czuć w ogóle z czego wykonany jest aparat. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 22 Wrzesień 2012 Share Napisano 22 Wrzesień 2012 wydaje mi sie ze gdyby studio mialo wiecej detalu, wypadlo by o wiele lepiej soczewki obiektywu wygladaja kozacko pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ETA Napisano 24 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2012 Touch - niestety jeszcze dużo problemów sprawia mi ustawianie materiałów i tekstur. plasti - nad soczewkami sie nasiedziałem dość dużo, a na końcu okazało sie, że materiał jest banalny XD niestety bez Photoshopa bardzo długo sie renderuje i ma sporo szumu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi