xmass Napisano 21 Wrzesień 2012 Share Napisano 21 Wrzesień 2012 Hej, ostatnio dłubałem sobie taki projekcik, być może trafi do portfolio, o ile będzie spełniał wymogi jakościowe;). Nie mogłem się zdecydować którą wersje wrzucić, więc daje dwie - z mocniejszym postpro i ze słabszym. Mam nadzieje że się podoba. Komentarze i krytyka mile widziane. Soft: 3ds Max, mental ray, Photoshop. [ATTACH=CONFIG]87530[/ATTACH] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasjogabonito Napisano 21 Wrzesień 2012 Share Napisano 21 Wrzesień 2012 Przyjemna praca ale mógł byś nad shaderami jeszcze posiedzieć (np. szafka po prawej). Szkło po lewej fajnie wyszło. Róża w rzeczywistości chyba nie jest aż taka cienka jak bibułka;) Parę elementów psuje realność tej sceny np sofa odbijająca się w lustrze;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmass Napisano 22 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2012 lukasjogabonito dzięki za feedback. Co do sofy - nie miałem pomysłu co wstawić za camerą, a nie chciałem żeby nic nie odijało się w lustrze bo byłoby za pusto. Dzięki za cenne uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi