Sidre Napisano 23 Wrzesień 2012 Napisano 23 Wrzesień 2012 (edytowane) Witam. Sprawa wygląda tak: Chciałbym pochodzić sobie na "rysunek" raz w tygodniu, systematycznie rysować ,rozwijać sie. Rysować trochę modela, trochę czegoś innego, najlepiej pod okiem kogoś kto umie uczyć. Wiadomo- można samemu w domu.. ale w grupie faniej. Zacząłem szukać - trafiłem na zajęcia do Bielańskiego Ośrodka Kultury- było śmiesznie bo średnia wieku 14 (dziewczynki rysowały koniki zamiast martwej natury, potem była wojna na farby nikt nie palił szlugów). Szukałem dalej. I znalazłem szkołe rysunku SEAL ART. Umówiłem sie z Panem właścicielem, i powiedziałem jak bym widział zajęcia na które chciał bym chodzić. Nie w charakterze kursu z początkiem i końcem, lecz systematyczny trening mozna powiedzieć "ogólnorozwojowy". Usłyszałem: "Nie ma problemu." W szkole jest osoba która mogła by prowadzić takie zajęcia. Konkrety: Minimum 5 osób ( na obecną chwile jestem ja ( Sidre ) i Pegazord ) Miejsce: SealART ul.Wólczyńska 55 (I piętro) 01-908 Warszawa ( dobry dojazd metrem Młociny) Cena 200 zł x Miesiąc- jak będzie większa grupa to negocjujemy. zajecia raz w tygodniu 3h Jak / jeśli zbierze się grupa to będzie możliwość zorganizowania "testowego" spotkania na miejscu i zobaczymy co i jak (oczywiście free) . Generalnie fajnie było by się poznać i stworzyć taką grupę, a czy będziemy się spotykać tu czy rysować w metrze czy gdziekolwiek - to inna sprawa. Piszcie swoje pomysły , pytania . No i czy jesteście chętni!! Edytowane 23 Wrzesień 2012 przez Sidre
gnacik Napisano 23 Wrzesień 2012 Napisano 23 Wrzesień 2012 Ja od siebie polecę http://www.domin.pl :-)
Rekomendowane odpowiedzi