kotisded Napisano 24 Wrzesień 2012 Share Napisano 24 Wrzesień 2012 Hej, mam prośbę o wycenę zlecenia, stanąłem nad jednym problemem i nie mogę znaleść odpowiedzi, a potrzebuję tego dość szybko. Czy jest możliwość eksportu materiałów Vraya z maxa do cinemy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturadamczyk Napisano 24 Wrzesień 2012 Share Napisano 24 Wrzesień 2012 Eksport niemożliwy bezpośrednio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotisded Napisano 24 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2012 Hmmm... A co znaczy pośrednio ? Skrypt załatwi sprawę czy za ciężko ? Ręczne wbijanie raczej odpada, może jakieś ułatwienia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturadamczyk Napisano 24 Wrzesień 2012 Share Napisano 24 Wrzesień 2012 Jak żyje nie słyszałem o żadnym skrypcie do exportu materiałów z maxa do c4d. Trzeba ręcznie tworzyć materiały, przypisywac im wartości i textury. Nie ma innego sposobu żeby uzyskać identyczny efekt jak z maxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotisded Napisano 25 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2012 ok thx, 10 znakow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi