aces87 Napisano 28 Wrzesień 2012 Share Napisano 28 Wrzesień 2012 (edytowane) Witam, Kamienica wyrenderowana w 3dsmax i vray, wkomponowana w zdjęcie. Dwa samochody oraz latarnia z kolekcji evers-ów. Edytowane 28 Wrzesień 2012 przez aces87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Napisano 28 Wrzesień 2012 Share Napisano 28 Wrzesień 2012 Wydaje mi się że troszke skala się rozjechał... ulicy, auta i latarnii. Troszke asfalt mnie razi, lecz pewnie przez to słońce na horyzoncie. Nie wiem czemu latarnie się swiecą o takiej porze dnia, lepiej by wyglądały zgaszone. Ogólnie ładnie wygląda, ponieważ myślalem ze całość jest w 3d ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmass Napisano 2 Październik 2012 Share Napisano 2 Październik 2012 Czarne auto nie powinno mieć chyba zapalonych świateł, jest zaparkowane i bez kierowcy;). Flare'y troche za mocne wg mnie. Przepalone niebo nie wygląda dobrze, psuje efekt. Cheers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi