flesz_gordon Napisano 9 Sierpień 2004 Napisano 9 Sierpień 2004 witam pracuje nad scenka nazwa robocza "FACET Z PETEM" wizje mam taka rok 2450 siedzi sobie facet z petem, skora w kolorze zgnilej zieleni przyozdobiona licznymi brazowymi plamami, w ciele rury, i jakies zelastwa skore mam zamiar zrobic mokra- cos jakby sluz- moze dobrze by bylo dac mapke przezroczystosci i zrobic to na layered shader zeby tak calkowicie mokra nie byla tylko np w rodzaju "zaciekow" czy cos w tle wisi kalendarz wlasnie ze wspomnianym rocznikiem "2450" zalaczam wstepny model, teraz go bede dopieszczal i "przyozdabial" roznymi gadzetami no i w tym miejscu mile widziane wasze zdanie komentarz, porpozycje- co mozna by zmienic co jakos nie pasuje moze troche wspomozecie aby wyszlo fajnie koniec
Loono Napisano 9 Sierpień 2004 Napisano 9 Sierpień 2004 Głupio mi tak troche krytykować, bo jestem laik jak narazie, ale przedstawie to, co bym na twoim miejscu poprawił:
flesz_gordon Napisano 9 Sierpień 2004 Autor Napisano 9 Sierpień 2004 :) no tak, jak wspomnialem to jest wstepny model, zgadzam sie z twoimi poprawkami - co do zuchwy wydaje mi sie okej
darkelf Napisano 9 Sierpień 2004 Napisano 9 Sierpień 2004 no wiec moze rozrysuj to wszystko, gdzie to ma byc itd... nie bede ocenial wstepnego modelu ;).
Rekomendowane odpowiedzi