Napisano 24 Październik 201212 l jesli bylby ktos zainteresowany prosze dac znac: [email protected] Dzieki :)
Napisano 24 Październik 201212 l Kiedyś czytałem, że da się w jakiś sposób zamienić licencje WIN MAC. Pytałeś w supporcie Adobe? Ale niestety słyszałem o tym poza Polską, może w PL to jest trudne lub niemożliwe. Ale warto napisać do nich bądź zadzwonić (infolinia w PL na pewno jest, korzystałem). Kiedyś słyszałem nawet w PL, że jest możliwość zmiany platformy, ale tylko raz. Później nie ma powrotu i najlepiej kontaktować się polskim supportem. Edytowane 24 Październik 201212 l przez Adek
Napisano 24 Październik 201212 l Autor hmm dzieki za info. sprawdze na pewno. Jakby sie dalo to super. Na razie to wiem ze mozna zrobic crossgrade, z cs4 do cs6 zmieniajac wersje, ale to 1000$ prawie i tak :/ jednorazowa zmiana by mnie urzadzala tak czy siak :) hejka :)
Napisano 24 Październik 201212 l Tak. Taki upgrade na pewno jest możliwy. Ale zdaje się, że przeniesienie tez się da. Ale na serio. Napisz do supportu oficjalnego i daj znać. Może się wielu osobom przydać.
Napisano 24 Październik 201212 l Autor Noo support oficjalny ten a adobe.com juz nie wspiera wersji cs4 :/ skierowali mnie na forum :P Napisalem do polskiego oddzialu moze tutaj cos zdzialam :)
Napisano 24 Październik 201212 l Sprawdź jutro na infolinii. Zadzwoń. Zdaje się, że była do 18.00. Ale fakt, to może działać, ale w przypadku nowych wersji. Jeśli tak to szkoda, ale warto ten temat za pamięci pociągnąć.
Napisano 24 Październik 201212 l Autor dobra to przerzuce to tutaj: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=85923&p=1126500#post1126500 :) dla potomnych