guru Napisano 15 Listopad 2012 Share Napisano 15 Listopad 2012 (edytowane) Taki kontroler mam do pokacania. Wszystko moje poza modelem. [ATTACH=CONFIG]88147[/ATTACH] Edytowane 15 Listopad 2012 przez guru miniaturka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 16 Listopad 2012 Share Napisano 16 Listopad 2012 ABXY wyszły świetnie, w ogole ładne materiały - jaki renderer? Za to o dobre pół pixla za duża aberracja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wujek_kane Napisano 16 Listopad 2012 Share Napisano 16 Listopad 2012 ABXY wyszły świetnie, w ogole ładne materiały - jaki renderer? Za to o dobre pół pixla za duża aberracja. Też tak pomyślałem, ale jak odpaliłem filmik, to doszedłem do wniosku, że ma to sens - pod wodą w końcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guru Napisano 16 Listopad 2012 Autor Share Napisano 16 Listopad 2012 Dzieki wielkie. No z ta chromacja to nigdy nie wiem ile tego dac. Fakt jest za duzo. Render to Mental a co do shaderow to glownie bliny i mia_material_x. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slim_ Napisano 21 Listopad 2012 Share Napisano 21 Listopad 2012 Dolna część obudowy chyba mam za mały poziom subsurf. Patrzę teraz na swojego pada i wydaje mi się że biały plastik ma za mało glossy i trochę za duży bump. Świetny materiał tego przycisku X :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guru Napisano 28 Listopad 2012 Autor Share Napisano 28 Listopad 2012 Tak to prawda nie przyjrzalem sie tym kantom. Siata jest zageszczona ale ostre krawedzie zostaly. Jak juz pisalem to nie moj model. Co do shaderow to wzorowalem sie na fotach gdyz nie jestem posiadaczem boxa;/. Dzieki za uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi