Napisano 22 Listopad 201212 l Hej, pomóżcie proszę bo już nie wiem gdzie szukać. Nie wiem kiedy i co przestawiłem ale teraz otwierając jakąkolwiek istniejącą kompozycję lub tworząc nową zamiast czarnego, standardowego tła kiedy klatka kompozycji jest pusta, mam klatkę z któregoś z poprzednich projektów. Niezależnie od tego czy to istniejący projekt czy tworzę nowy, czy włączę przezroczystość kompozycji - zawsze to samo. Czy gdzieś to ustawiłem nie wiedząc? scachowało jakiś obrazek i trzyma? Help
Napisano 23 Listopad 201212 l Autor Eh... Zrobiłem reinstall AE - bez zmian. Zauważyłem, że ta jakaś zamrożona stara klatka pojawia się tylko w przypadku kiedy kompozycja w danym miejscu nie ma innej klatki i tylko przy full resolution (już half wyświetla prawidłowo siatkę transparencji). Da się pracować ale mimo wszystko - irytujące. Macie jakiś pomysł?
Napisano 27 Listopad 201212 l Hej, a która wersja ? CS6? Jeśli CS6 to zobacz czy "EMPTY DISCK CACHE" coś zmieni.
Napisano 28 Listopad 201212 l Autor Dzięki za odp. Robiłem purge całego cache i nie pomagało. Komp wtedy szedł kilka dni pod rząd, po kapitulacji przywykłem do problemu i po kilku restartach problem sam zniknął... Nie wiem co to było :) W każdym razie - dzięki