Pinionist Napisano 13 Sierpień 2004 Napisano 13 Sierpień 2004 Look here: http://www.pinionist.com/twoglow.html
Rascal Napisano 13 Sierpień 2004 Napisano 13 Sierpień 2004 Calkiem przyjemne, ma swoj klimacik. Co prawda wodnego otoczenia nie czoc az tak bardzo, jednak taki jest wyraz plastyczny calosci co usprawiedliwia.
kx Napisano 13 Sierpień 2004 Napisano 13 Sierpień 2004 Rascal : odpowiedz po polsku byla nie na miejscu :)
dr Ug Napisano 13 Sierpień 2004 Napisano 13 Sierpień 2004 kx: Piniek - wbrew pozorom - rozumie po polsku, takze spokojnie ;)
Pinionist Napisano 13 Sierpień 2004 Autor Napisano 13 Sierpień 2004 Hehe, wiedzialem ze sie ktos nabierze ;) Rascal, thx ;)
Gotham Napisano 14 Sierpień 2004 Napisano 14 Sierpień 2004 Plastyczność i otoczenie całkiem ok, chociaż troszkę za monotonnie i to niezmieniające się światło w tle... Główne zarzuty mam do ruchu światełek, które po prostu mnie nie przekonują, nie są ani przekonująco zrywane (z szumikiem), ani płynne i majestatyczne... Na mój gust wyszły sztuczno/nijako. Ale jakby nie było bardzo miła wprawka warsztatowa. :) PS. Co za rodzice... ;)
THE MANYSH TRAFO Napisano 14 Sierpień 2004 Napisano 14 Sierpień 2004 fajny pomysł podoba mi sie jakosc chyba troche nie ciekawa no ale cos z tego mozna zrobic
Pinionist Napisano 14 Sierpień 2004 Autor Napisano 14 Sierpień 2004 Gotham, zgadzam sie co do ruchu swiatelek, ze mozna byloby je troche jeszcze poruszac wlasnie z takim szumikiem. Nastepnym razem. Manysh Trafo - co masz dokladnie na mysli jesli chodzi o jakosc? Wiesz, ze to jest kompresowane? Ze original jest czysciutki jak lza? :)
Leru Napisano 14 Sierpień 2004 Napisano 14 Sierpień 2004 swietne :) mi sie bardzo podoba :) fajnie zgrane z muzyka, nie jakies kiczowate, nacickane, bardzo mile w odbiorze :) jedyne do czego bym sie przyczepil to sztywnosc ruchu podczas "kopulowania" (ze sie tak wyraze).
Pinionist Napisano 14 Sierpień 2004 Autor Napisano 14 Sierpień 2004 Tyz ładny pomysl...cos tam mozna by jakies ruchy zasugerowac, pewnie wtedy by filmik nabral PG13 :).
Leru Napisano 14 Sierpień 2004 Napisano 14 Sierpień 2004 nie nie :D nie chodzi o jakies ruchy gora dol tylko w momencie kiedy jedno swiatelko uderza w drugie az prosi sie zeby (juz jako jednosc) choc troche ruszyly w lewo. Taka mala dygresja
Kris_R Napisano 15 Sierpień 2004 Napisano 15 Sierpień 2004 Szkoda że takie płaskie to wyszło.... jakby poruszały się tylko w osi x i y... a mogły by podlecieć na chwilkę bliżej widza... ale plasycznie bardzo sympatyczne... :) Co do kopulacji to leru masz rację... trochę wibracji by się przydało... w końcu to taki punkt kulminacyjny.. myślę że nawet moglo by sie kilka drobinek świecących z tego połączenia oderwać... to by dodało jeszcze smaczku... bo to tak oszczędne że smaczków potrzeba dużo aby to uatrakcyjnić... ale spoko... jest dobrze
leander Napisano 21 Sierpień 2004 Napisano 21 Sierpień 2004 Mile, subtelne i z przekazem ("zycie jest piękne, stań do walki z niżem demograficznym";) Swietne.
Pinionist Napisano 23 Sierpień 2004 Autor Napisano 23 Sierpień 2004 "zycie jest piękne, stań do walki z niżem demograficznym" O rany, ale sie usmialem :) Dzieki!
triku Napisano 24 Sierpień 2004 Napisano 24 Sierpień 2004 ladna delikatna animka z delikatnym przeslaniem:),
Rekomendowane odpowiedzi