Napisano 13 Sierpień 200420 l Calkiem przyjemne, ma swoj klimacik. Co prawda wodnego otoczenia nie czoc az tak bardzo, jednak taki jest wyraz plastyczny calosci co usprawiedliwia.
Napisano 14 Sierpień 200420 l Plastyczność i otoczenie całkiem ok, chociaż troszkę za monotonnie i to niezmieniające się światło w tle... Główne zarzuty mam do ruchu światełek, które po prostu mnie nie przekonują, nie są ani przekonująco zrywane (z szumikiem), ani płynne i majestatyczne... Na mój gust wyszły sztuczno/nijako. Ale jakby nie było bardzo miła wprawka warsztatowa. :) PS. Co za rodzice... ;)
Napisano 14 Sierpień 200420 l fajny pomysł podoba mi sie jakosc chyba troche nie ciekawa no ale cos z tego mozna zrobic
Napisano 14 Sierpień 200420 l Autor Gotham, zgadzam sie co do ruchu swiatelek, ze mozna byloby je troche jeszcze poruszac wlasnie z takim szumikiem. Nastepnym razem. Manysh Trafo - co masz dokladnie na mysli jesli chodzi o jakosc? Wiesz, ze to jest kompresowane? Ze original jest czysciutki jak lza? :)
Napisano 14 Sierpień 200420 l swietne :) mi sie bardzo podoba :) fajnie zgrane z muzyka, nie jakies kiczowate, nacickane, bardzo mile w odbiorze :) jedyne do czego bym sie przyczepil to sztywnosc ruchu podczas "kopulowania" (ze sie tak wyraze).
Napisano 14 Sierpień 200420 l Autor Tyz ładny pomysl...cos tam mozna by jakies ruchy zasugerowac, pewnie wtedy by filmik nabral PG13 :).
Napisano 14 Sierpień 200420 l nie nie :D nie chodzi o jakies ruchy gora dol tylko w momencie kiedy jedno swiatelko uderza w drugie az prosi sie zeby (juz jako jednosc) choc troche ruszyly w lewo. Taka mala dygresja
Napisano 15 Sierpień 200420 l Szkoda że takie płaskie to wyszło.... jakby poruszały się tylko w osi x i y... a mogły by podlecieć na chwilkę bliżej widza... ale plasycznie bardzo sympatyczne... :) Co do kopulacji to leru masz rację... trochę wibracji by się przydało... w końcu to taki punkt kulminacyjny.. myślę że nawet moglo by sie kilka drobinek świecących z tego połączenia oderwać... to by dodało jeszcze smaczku... bo to tak oszczędne że smaczków potrzeba dużo aby to uatrakcyjnić... ale spoko... jest dobrze
Napisano 21 Sierpień 200420 l Mile, subtelne i z przekazem ("zycie jest piękne, stań do walki z niżem demograficznym";) Swietne.
Napisano 23 Sierpień 200420 l Autor leander napisał: "zycie jest piękne, stań do walki z niżem demograficznym" O rany, ale sie usmialem :) Dzieki!