yod Napisano 17 Grudzień 2012 Napisano 17 Grudzień 2012 Witam. Znalazłem w sieci taki oto kurs: http://kursy3d.pl/kolejne-lekcje-projektowanie-i-wizualizacja-w-3ds-maxie - pytanie, czy ktoś go kupił i może coś o nim powiedzieć ? Nie jest to tania wiedza i dlatego wolę zapytać czy warto. Jak ktoś zna podobne kursy, to uciesze się jak mi podrzuci, chciałbym pochłonąć trochę wiedzy w takiej formie. Pozdrawiam
natas Napisano 17 Grudzień 2012 Napisano 17 Grudzień 2012 Jest parę darmowych na you tube tego autora i wyjaśnia dość dużo choćby do czego służy dane ustawienie w v-ray. Kursu nie mam i nie wiem czego od niego oczekujesz więc decyzja ostateczna należy do Ciebie choć dużo z tego znajdziesz za darmo w sieci. Ale czasem jest tak, że ktoś nie chce szukać wszystkiego w kawałkach tylko w jednym miejscu lub w postaci DVD bądź książkowej mieć pod ręką itd.Cóż wybór należy do Ciebie.
mirach Napisano 17 Grudzień 2012 Napisano 17 Grudzień 2012 Nie jest to tania wiedza em... z tego co pamietam to sama Biblia do Maxa kosztuje wiecej, ciezko uznac ze 100zl za duza cene za ten kurs. Samego kusu nie mialem okazji ogladac, w zasadzie zgadzam sie z natasem
yod Napisano 18 Grudzień 2012 Autor Napisano 18 Grudzień 2012 em... z tego co pamietam to sama Biblia do Maxa kosztuje wiecej, ciezko uznac ze 100zl za duza cene za ten kurs. Samego kusu nie mialem okazji ogladac, w zasadzie zgadzam sie z natasem Dzięki za odpowiedź. 100zł to nie jest dużo, ale i nie mało tym bardziej że nie wiele wiadomo o tym kursie ;)
Gość Chrupek3D Napisano 18 Grudzień 2012 Napisano 18 Grudzień 2012 zadzwoń a odda Ci pieniądze... tylko skąd weźmiesz do niego telefon ;)
mirach Napisano 19 Grudzień 2012 Napisano 19 Grudzień 2012 Ja oglądałem ten kurs czytelnicy forum cieszą się i skladają gratulacje.
Rekomendowane odpowiedzi