Napisano 17 Grudzień 201212 l Witam. Znalazłem w sieci taki oto kurs: http://kursy3d.pl/kolejne-lekcje-projektowanie-i-wizualizacja-w-3ds-maxie - pytanie, czy ktoś go kupił i może coś o nim powiedzieć ? Nie jest to tania wiedza i dlatego wolę zapytać czy warto. Jak ktoś zna podobne kursy, to uciesze się jak mi podrzuci, chciałbym pochłonąć trochę wiedzy w takiej formie. Pozdrawiam
Napisano 17 Grudzień 201212 l Jest parę darmowych na you tube tego autora i wyjaśnia dość dużo choćby do czego służy dane ustawienie w v-ray. Kursu nie mam i nie wiem czego od niego oczekujesz więc decyzja ostateczna należy do Ciebie choć dużo z tego znajdziesz za darmo w sieci. Ale czasem jest tak, że ktoś nie chce szukać wszystkiego w kawałkach tylko w jednym miejscu lub w postaci DVD bądź książkowej mieć pod ręką itd.Cóż wybór należy do Ciebie.
Napisano 17 Grudzień 201212 l Cytat Nie jest to tania wiedza em... z tego co pamietam to sama Biblia do Maxa kosztuje wiecej, ciezko uznac ze 100zl za duza cene za ten kurs. Samego kusu nie mialem okazji ogladac, w zasadzie zgadzam sie z natasem
Napisano 18 Grudzień 201212 l Autor mirach napisał: em... z tego co pamietam to sama Biblia do Maxa kosztuje wiecej, ciezko uznac ze 100zl za duza cene za ten kurs. Samego kusu nie mialem okazji ogladac, w zasadzie zgadzam sie z natasem Dzięki za odpowiedź. 100zł to nie jest dużo, ale i nie mało tym bardziej że nie wiele wiadomo o tym kursie ;)
Napisano 19 Grudzień 201212 l Cytat Ja oglądałem ten kurs czytelnicy forum cieszą się i skladają gratulacje.