relaks Napisano 30 Grudzień 2012 Napisano 30 Grudzień 2012 Photoshop Zaczynam przygodę z tabletem, więc będę wdzięczy za rady/wskazówki/znaki/symbole/odpowiedź. Pozdro
relaks Napisano 30 Grudzień 2012 Autor Napisano 30 Grudzień 2012 Dzięki rice, dopieściłem jeszcze Lódmiłkę
indian Napisano 30 Grudzień 2012 Napisano 30 Grudzień 2012 wygląda super, poniżej luźna propozycja co do brody http://i.imgur.com/KDA1q.png
relaks Napisano 30 Grudzień 2012 Autor Napisano 30 Grudzień 2012 a mogę wiedzieć, czym uzasadniona taka propozycja? bo nie wiem, czy chodzi o gust, stereotypowe myślenie, czy warsztat?
indian Napisano 30 Grudzień 2012 Napisano 30 Grudzień 2012 nadanie jej wyrazu, może bardziej anatomicznej budowy, hmm... taki mam gust :) uszka jej dorób może jeszcze
EthicallyChallenged Napisano 30 Grudzień 2012 Napisano 30 Grudzień 2012 A ja bym wolał gdybyś się zdecydował co do odcienia skóry i trzymał sie tego, a nie osobno dla szyi i twarzy.
relaks Napisano 30 Grudzień 2012 Autor Napisano 30 Grudzień 2012 a jeżeli chodzi o pokazanie różnego natężenia światła? - - - Połączono posty - - - ale ona jest głucha, więc postanowiła sobie uciąć, bo po co jej, ta moda... ;)
EthicallyChallenged Napisano 30 Grudzień 2012 Napisano 30 Grudzień 2012 Jeśli chciałes pokazać różne natężenia światła to może lepiej byłoby użyć gradientu niż takiego nagłego przeskoku?
relaks Napisano 30 Grudzień 2012 Autor Napisano 30 Grudzień 2012 źródło światła na szyi jest inne niż te co na twarzy. rozumiem o co Tobie chodzi, lecz wówczas będzie się to mijało się z moim początkowym założeniem, przekazem, symboliką, wymownością, niezwykłością swojego rodzaju - - - Połączono posty - - - dzięki za uwagi, oczywiście wezmę/biorę je pod uwagę i pewnie znajdą przełożenie
Igi Napisano 30 Grudzień 2012 Napisano 30 Grudzień 2012 Postarałbym się o mocniejszą artykulację formy przy użyciu światłocienia. Poza tym jest superdetal w oku i brwi, a w pozostałych częściach nie ma czegoś takiego, więc trochę to odstaje. Carry on :)
Rekomendowane odpowiedzi